R9 270X Ani Fps Düşmesi

sonerekinci

Hectopat
Yer
İstanbul Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Herkeze iyi akşmamlar. Ben geçen gün yeni bi sistem topladım League of Legends oynuyorum ve pek grafik isteyen bi oyun değil. Oyuna ilk girişlerimde fps 250 civari sonra oyun devam ederken fps 120 civarları oluyor. Team fight girince ise fps 40 ile 50 arası oluyo ve bu sisteme bu fps oranı cok sacma :S Yanımda kardeşimde aynı oyunu oynuyo yarı değerlere sahip bi bilgisayarla ve benimle aynı fps alıyor.

Anlamış değilim bf4 dede ani fps düşüşleri oluyo ama hadi o grafik olarak uç seviylerde anladımda bu oyun gayet basit gereksinimi az olan bi oyun. Sorun ne? Daha öncede başka bi konu açmıştım rardan dosyaları aşırı uzun sürelerde çıkarıyo diye 20 gb bi oyunu 18 dakikada çıkartıyo. Acaba sorun bağlantılı olabilirmi yada bi fikri olan varmı.

Sistemim bu şekilde:

. Amd fx 8350 işlemci
. Asus r9 270x ekran kartı
. Asus M5a97 Le R2.0 ana kart
. Corsair 2x4 1600mhz ram
. Thermaltake element t 700 w kasa
. WD black serisi hdd

Ayrıca 20GB dosyayı rardan çıkartırken 18 dakika beklemişsiniz. Gayet normal. Zaten saniyede 4.5KB işliyor. Bence kartta bir sıkıntı var. Bir garantiye yollayın derim ben. Normal şartlarda olmaması lazım.

Ayrıca 20GB dosyayı rardan çıkartırken 18 dakika beklemişsiniz. Gayet normal. Zaten saniyede 4.5KB işliyor. Bence kartta bir sıkıntı var. Bir garantiye yollayın derim ben. Normal şartlarda olmaması lazım.

Şimdi bisey fark ettim yabancı streamları takip edıyodum. Üst seviye bi oyuncuda oyuna il girdiğinde 250 civari fps alıyor. Sonra 120 lere düşüyo oyunda hareketlilik başlayınca. Acaba oyunun maxımum fps ayarımı bu şekil oluyor?

- - - Güncellendi - - -

BF4'de ultra ayarlarda 60 ile 50 fps arasında geziyo. Sanrım oyunda üst sınır 60 fps çünkü 60da sabitleniyo daha üstüne çıkmıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı