R9 270x dual-x oyun testleri

Bu ekran kartının 4 GB nin verecegi performans 100 TL lik farka değer mi? Değerse ne kadar bir performans farkı olur?

Watch Dogs test eder misin biraz gec oldu ama. Bende bu ekran kartini almayi dusunuyorum onerir misiniz? Gta 5 i ultrada kaldirir mi acaba?

30 fps nin oynanabilirlik derecesinde olması aldıgınız fps leri çok iyi yapıyor.Hali hazırda kullandıgım gigabyte gtx 580 Ekran kartımı emekliye ayırmak istiyorum fakat aklımda 3 model var düşündüğüm biri sizin modeliniz olan 2. si SAPPHIRE TOXIC R9 270X 2GB GDDR5 WITH BOOST ve 3. sü SAPPHIRE VAPOR-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST . Bunlar arasında gidip geliyorum fiyat farkı 100 lira arasında sizin oneriniz nedir ? Bu arada sistemim core i7 960 bloomfield ve G1 guerellia anakart. Amd ekran kartlarının intel ile uyumlu çalışabilir olmasını varsayarsak bu 3 karttan birini alacagım fakat bana gtx 760 al derseniz onuda düşünürüm kafamda soru işaretleri var

Arkadaşlar bu kart GTA 5 i ultrada 30-40 FPS verir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…