R9 270X vs HD 7850

Bütçe olayı şöyle arkadaşlar. Abim pek anlamaz ve diyorki pahalısını al birdaha almazsın kurtulursun diyor. Bilgisayardan anlayan 2 yakınım 7850 al diyor pek fark olmaz diyor. Bide kasa bu kartı kaldırır sorun yapıcağını düşünmüyorum

Hocam ben sizi uyarıyorum. O kasayla olmaz o anakartlada darboğaz olmasada istediğiniz verimi alamayacaksınız.

Şimdi işlemci, kasa, ana kart engeli var. Tam verim alman lazım. Bu yüzden sana Gtx750 Ti öneririm. Kasaya sığmaz ise küçük modelleri var onlardan alıp takabilirsin. HD7850 ile aynı performansa sahip ancak HD7850 bir tık önde sadece.

Bu arada kesinlikle Asus serisinde ısı boruları yanlış diye bir şey yoktur. Sanki adamlar 2 günde kart yapıp satıyorlar. :D Bence ortaya bir fikir atarken düşünülmesi gerek.

İstediğim verimi alamamamın önünde duran engel nedir açıklarmısın ?

Kasa çok ısınıcak çünkü hava sirkilasyonu yapacak kadar büyük değil ve yeterli soğutmayı yapacak kadar fanı yok. Almak istediğiniz ekran kartları baya ısınan ekran kartları eski kartlara benzemez. Isındıkça fan hız deviri yükselecek ve çekilmez bir ses seviyesine gelebilir süpürge gibi. :) Anakart ise desteklediği özellikler i5 in çok gerisinde işlemcinin tam performanslı çalışmasını sağlayacak desteği veremeyecektir.

Şimdi işlemci, kasa, ana kart engeli var. Tam verim alman lazım. Bu yüzden sana Gtx750 Ti öneririm. Kasaya sığmaz ise küçük modelleri var onlardan alıp takabilirsin. HD7850 ile aynı performansa sahip ancak HD7850 bir tık önde sadece.

Bu arada kesinlikle Asus serisinde ısı boruları yanlış diye bir şey yoktur. Sanki adamlar 2 günde kart yapıp satıyorlar. :D Bence ortaya bir fikir atarken düşünülmesi gerek.

Hocam revizyon numaraları var. 1 revizyonu yanlış konumlandırılmış. Bu yüzden direk gerek yok diyorum yanlış konumdırılmış alma ihtimalleri var.

Kesinlikle arkadaşım katılmıyorum. İlk üye olduğumda demiştim ürün arızalandı diye. Ürünü ben aldım kullandım. Sesi acayip derecede. Şuanki kullandığım 4850 sanki konser veriyor bana. Ama 7850 3-4 katı kadar sessiz. Ayrıca bunlar diğerlerine göre OC olduğu için çift fanlı ısınma yaratıcağını sanmıyorum

Şimdiye kadar ısınmasından şikayet duymadım. Bence yalandır.
Hocam zaten 1 ısı borusu yanlış yere temas ediyor. Hepsi değil :)

Kesinlikle arkadaşım katılmıyorum. İlk üye olduğumda demiştim ürün arızalandı diye. Ürünü ben aldım kullandım. Sesi acayip derecede. Şuanki kullandığım 4850 sanki konser veriyor bana. Ama 7850 3-4 katı kadar sessiz. Ayrıca bunlar diğerlerine göre OC olduğu için çift fanlı ısınma yaratıcağını sanmıyorum

Hocam benimkide 3 Fanlı R9 290 Pcs+ Yükte 6 fanlı Gigabyte Sumoy kasamda 77 dereceyi gördü. Arkadaşım bilmiyorsan konuşma :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı