Kreoid0 Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #1 R9 280 Valorant grafik yükseltince çöküyor sebebini bilen var mıdır? 16 GB RAM Ryzen 5 1600 işlemci R9 280 ekran kartı.
R9 280 Valorant grafik yükseltince çöküyor sebebini bilen var mıdır? 16 GB RAM Ryzen 5 1600 işlemci R9 280 ekran kartı.
KS KS Kreoid0 Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #11 Paveloyd dedi: Biraz leş bir seri. NVIDIA muadillerine karşı daha fazla güç çekiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda 3-4 dk oynadım tam 55 derece anlık. Kreoid0 dedi: Oyunda 3-4 dk oynadım tam 55 derece anlık. Genişletmek için tıkla... 55-60 derece arası oyun içi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Biraz leş bir seri. NVIDIA muadillerine karşı daha fazla güç çekiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda 3-4 dk oynadım tam 55 derece anlık. Kreoid0 dedi: Oyunda 3-4 dk oynadım tam 55 derece anlık. Genişletmek için tıkla... 55-60 derece arası oyun içi.
B Bluestacks34 Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #12 Kart soğuk lehime düşmüş olabilir R5 R7 R9 serilerinde yaygın bir sorun bu. Ya da sıcaklıklardan dolayı da kapanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Kart soğuk lehime düşmüş olabilir R5 R7 R9 serilerinde yaygın bir sorun bu. Ya da sıcaklıklardan dolayı da kapanıyor olabilir.
KS KS Kreoid0 Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #13 Bluestacks34 dedi: Kart soğuk lehime düşmüş olabilir R5 R7 R9 serilerinde yaygın bir sorun bu. Ya da sıcaklıklardan dolayı da kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yeni aldım daha 3 gün önce ondan önce de RX580 8 GB kartım vardı oda WattMan hatası çıkarıyordu yüzüm gülmicek mi benim? Bluestacks34 dedi: Kart soğuk lehime düşmüş olabilir R5 R7 R9 serilerinde yaygın bir sorun bu. Ya da sıcaklıklardan dolayı da kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir de hep çökmüyor mesela az önce attığım ölüm kalımda çökmedi ama ondan öncekinde çöktü çok garip bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Bluestacks34 dedi: Kart soğuk lehime düşmüş olabilir R5 R7 R9 serilerinde yaygın bir sorun bu. Ya da sıcaklıklardan dolayı da kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yeni aldım daha 3 gün önce ondan önce de RX580 8 GB kartım vardı oda WattMan hatası çıkarıyordu yüzüm gülmicek mi benim? Bluestacks34 dedi: Kart soğuk lehime düşmüş olabilir R5 R7 R9 serilerinde yaygın bir sorun bu. Ya da sıcaklıklardan dolayı da kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir de hep çökmüyor mesela az önce attığım ölüm kalımda çökmedi ama ondan öncekinde çöktü çok garip bir şey.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #14 Kreoid0 dedi: ekran kartını yeni aldım daha 3 gün önce ondan öncede rx580 8gb kartım vardı oda wattman hatası çıkarıyordu yüzüm gülmicekmi benim .d Genişletmek için tıkla... Hocam wattman bir şekilde çözülüyor diye biliyorum, neden rx580'den geçtiniz ki? Artı 0 Eksi
Kreoid0 dedi: ekran kartını yeni aldım daha 3 gün önce ondan öncede rx580 8gb kartım vardı oda wattman hatası çıkarıyordu yüzüm gülmicekmi benim .d Genişletmek için tıkla... Hocam wattman bir şekilde çözülüyor diye biliyorum, neden rx580'den geçtiniz ki?
KS KS Kreoid0 Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #15 Malware.AI dedi: Hocam WattMan bir şekilde çözülüyor diye biliyorum, neden RX580'den geçtiniz ki? Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedik düzelmedi hocam underwoltdur softwareden MHz düşürmedir çıkar tak RAM'lerle oyna termal macun yenile olmadı da olmadı. Artı 0 Eksi
Malware.AI dedi: Hocam WattMan bir şekilde çözülüyor diye biliyorum, neden RX580'den geçtiniz ki? Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedik düzelmedi hocam underwoltdur softwareden MHz düşürmedir çıkar tak RAM'lerle oyna termal macun yenile olmadı da olmadı.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.235 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #16 Bluestacks34 dedi: Kart soğuk lehime düşmüş olabilir R5 R7 R9 serilerinde yaygın bir sorun bu. Ya da sıcaklıklardan dolayı da kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Soğuk lehime düştüyse fırınlama metoduyla geçici süreliğine duzeltilebiliyordu sanirim. Artı 0 Eksi
Bluestacks34 dedi: Kart soğuk lehime düşmüş olabilir R5 R7 R9 serilerinde yaygın bir sorun bu. Ya da sıcaklıklardan dolayı da kapanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Soğuk lehime düştüyse fırınlama metoduyla geçici süreliğine duzeltilebiliyordu sanirim.
KS KS Kreoid0 Zeptopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #17 Paveloyd dedi: Soğuk lehime düştüyse fırınlama metoduyla geçici süreliğine duzeltilebiliyordu sanirim. Genişletmek için tıkla... Ama her seferinde çökmüyor bazen çöküyor bazen çökmüyor sizce soğuk lehime mi düşmüş bir de bunlar ne demek hiç bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Soğuk lehime düştüyse fırınlama metoduyla geçici süreliğine duzeltilebiliyordu sanirim. Genişletmek için tıkla... Ama her seferinde çökmüyor bazen çöküyor bazen çökmüyor sizce soğuk lehime mi düşmüş bir de bunlar ne demek hiç bilmiyorum.
B Bluestacks34 Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #18 Paveloyd dedi: Soğuk lehime düştüyse fırınlama metoduyla geçici süreliğine duzeltilebiliyordu sanirim. Genişletmek için tıkla... Soğuk lehime düştüyse o çipin kurtuluşu yok hocam geçiçi bir süreliğine kendini kandırır sadece. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Soğuk lehime düştüyse fırınlama metoduyla geçici süreliğine duzeltilebiliyordu sanirim. Genişletmek için tıkla... Soğuk lehime düştüyse o çipin kurtuluşu yok hocam geçiçi bir süreliğine kendini kandırır sadece.
nospanti Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 1.343 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri - İşlemci = AMD Ryzen 7 5800x3d - Anakart = MSI MAG B550 Tomahawk - Ekran kartı = Sapphire Rx 6900 Xt Nitro+Special - Ram = Corsair Vengeance RGB Pro SL 64GB 3600mhz (16+16+16+16) - İşlemci Soğutucu = Deepcool Lt720 360mm - Kasa = DeepCool CH560 Dijital - Güç kutusu = MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold SSD 1- Goodram px700 1TB 2- Kingston FURY Renegade 2TB HDD - 2TB WD Blue SATA6 7200rpm 256MB Cinsiyet Erkek Meslek Komando 19 Ağustos 2024 #19 GhOstseOul dedi: Ne bekliyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Ben r7 240 ile oynadım çökmedi, bunda neden çöksün ? Artı 0 Eksi
GhOstseOul dedi: Ne bekliyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Ben r7 240 ile oynadım çökmedi, bunda neden çöksün ?
B Bluestacks34 Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #20 Kreoid0 dedi: Ama herseferinde çökmüyor bazen çöküyor bazen çökmüyor sizce soğuk lehimemi düşmüş bir de bunlar ne demek hiç bilmiyorummmm. Genişletmek için tıkla... Soğuk lehime düşmek çipin PCB'den ayrılması demektir. Bu sorun genelde kartın yüksek sıcaklıklarda uzun süreli kullanılması sonucu oluşur çipin altındaki lehimler erir ve kart kullanılmaz hale gelir. Artı 0 Eksi
Kreoid0 dedi: Ama herseferinde çökmüyor bazen çöküyor bazen çökmüyor sizce soğuk lehimemi düşmüş bir de bunlar ne demek hiç bilmiyorummmm. Genişletmek için tıkla... Soğuk lehime düşmek çipin PCB'den ayrılması demektir. Bu sorun genelde kartın yüksek sıcaklıklarda uzun süreli kullanılması sonucu oluşur çipin altındaki lehimler erir ve kart kullanılmaz hale gelir.