çok yakın bir arkadaşım OC ile 4.7 ghz yaptı zorlasa 5'in üstünede çıkardı ve gayet memnun şuan, youtube kanalı olduğu için sürekli render yapıyor ve özellikle render performansı çok iyi oyunlardada zaten gerekliliği fazlasıyla sağlıyor bence 500tl fiyatla alabileceğiniz daha iyi bir işlemci yok 8350 4460'ı döver@Galeano Kendim FX 8350 kullanıyorum ve ondan öncede AMD işlemci kullandım. Bir daha almam sevdiklerimede tavsiye etmem. F/P ürünü olarak FX 6300'dür. FX 8350 parasını hak etmiyor.
oda artı sayılmaz sanırım intel tarafında h81-m plus diye bir etken var sonuçta ortadaO.C yapmaya gerektirmiyor şuan için. Tek artısı ana kartının daha ucuz olması bence.
Yanlış bilgilendirme insanları demek ki senin bilgisayarının ekran kartı daha güçlüymüş. İşlemcilerin oyunlardaki fps değerlerine fazla bir etkisi yoktur. Senin ekran kartını abinin bilgisayarına taksak hemen hemen aynı fps değerlerini alırsınız.Kardeşim hayırlı olsun i5 alsaydın böle performans yakalayamazdın abimin Pc si i5 benım Fx8320 8320 bile i5 fark atıyor ben 8320 de bf4 FarCry 4 gibi takılmadan oynuyorsam 8350 de bu sene ve diğer senelerde cıkıcak oyunların hepsini kaldırır amd deyi kötülüyenler test etmişmi hiç ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.