R9 280 ve FX-8350 Sistem(Toplandı)

@Galeano Kendim FX 8350 kullanıyorum ve ondan öncede AMD işlemci kullandım. Bir daha almam sevdiklerimede tavsiye etmem. F/P ürünü olarak FX 6300'dür. FX 8350 parasını hak etmiyor.

@Galeano Kendim FX 8350 kullanıyorum ve ondan öncede AMD işlemci kullandım. Bir daha almam sevdiklerimede tavsiye etmem. F/P ürünü olarak FX 6300'dür. FX 8350 parasını hak etmiyor.
çok yakın bir arkadaşım OC ile 4.7 ghz yaptı zorlasa 5'in üstünede çıkardı ve gayet memnun şuan, youtube kanalı olduğu için sürekli render yapıyor ve özellikle render performansı çok iyi oyunlardada zaten gerekliliği fazlasıyla sağlıyor bence 500tl fiyatla alabileceğiniz daha iyi bir işlemci yok 8350 4460'ı döver :D

Kardeşim hayırlı olsun i5 alsaydın böle performans yakalayamazdın Fx8320 de bf4 FarCry 4 gibi takılmadan oynuyorsam 8350 de bu sene ve diğer senelerde cıkıcak oyunların hepsini kaldırır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim hayırlı olsun i5 alsaydın böle performans yakalayamazdın abimin Pc si i5 benım Fx8320 8320 bile i5 fark atıyor ben 8320 de bf4 FarCry 4 gibi takılmadan oynuyorsam 8350 de bu sene ve diğer senelerde cıkıcak oyunların hepsini kaldırır amd deyi kötülüyenler test etmişmi hiç ?
Yanlış bilgilendirme insanları demek ki senin bilgisayarının ekran kartı daha güçlüymüş. İşlemcilerin oyunlardaki fps değerlerine fazla bir etkisi yoktur. Senin ekran kartını abinin bilgisayarına taksak hemen hemen aynı fps değerlerini alırsınız.

Hayırlı olsun dostum hemen hemen benim sistemin aynısını almışsın işlemciden gayet memnun kalıcaksın bence banada çok laf demişlerdide şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ekran kartım gtx770 ve oyunlarda sıfır sıkıntı ile oynayabiliyorum. Bir sorum olacak sana bu sisteme O.C. yapabilirsen stabil çalışabilen haber verirsen sevinirim çok uğraştım ama hiç stabil çalışan bir o.c. yapamadım ben.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı