R9 280 ve Gigabyte 700W PSU Kapanma Sorunu

ramazan15987

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba;ekran kartım ASUS R9 280. Sistemimi iki buçuk ay önce topladım ve 96 dereceye kadar ısınma ve oyunları ultraya andıktan sonra 3 i la 5 dakika arasında sistemin kapanması sorunuyla uğraşıyorum. TECHNOPAT ta güç kaynağı satın alma rehberini izledim ve güç kaynağımda sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Güç kaynağım GIGABYTE IF-233 700W MidT atx kasayla birlikte gelen güç kaynağı yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağında sorun olamaz çünkü ben corsair 200r ile gelen güç kaynağıyla (550watt) bu kartı kullandım. Şimdi benim kartta garantide de neyse.

Far cry 3 rome total war 2 bioshock serisi call of serisi ayarları köklememe rağmen hiçbir zaman bu sıcaklıklara ulaşmadım maksimum 75 dereceye falan çıkıyordu. Hoş benim kartta 3 4 saat oyun oynayınca görüntüde bozulmalar başlıyordu.

Ürünler çok sıkıntılı mı çıkmaya başladı yoksa hep böyleydi yoksa ben mi yeni fark ettim bilemiyorum.

Şu tip bir satış mağazası olmalı kullanılmış ürün satacak evet evet kullanılmış sıkıntısız sorunsuz ürün satacak. Benim gibi ne alsa bozuk çıkacaklar için birebir :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı