Submit55 Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 312 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #11 Akif dedi: Sorun sizde değil. 7870'de de vardı aynı ses. Yapacak bir şey yok. Sesli bir kart. Genişletmek için tıkla... Macundan filan mıdır ? Hiç ihtimal yok mu ?
Akif dedi: Sorun sizde değil. 7870'de de vardı aynı ses. Yapacak bir şey yok. Sesli bir kart. Genişletmek için tıkla... Macundan filan mıdır ? Hiç ihtimal yok mu ?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Temmuz 2015 #12 Hayır yok. Garantiye de yollasanız ses değerleri "normal" olduğundan geri gönderecekler ki zaten GPU vidalarının üstünde garanti kağıtları vardır.
Hayır yok. Garantiye de yollasanız ses değerleri "normal" olduğundan geri gönderecekler ki zaten GPU vidalarının üstünde garanti kağıtları vardır.
Submit55 Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 312 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #13 Akif dedi: Hayır yok. Garantiye de yollasanız ses değerleri "normal" olduğundan geri gönderecekler ki zaten GPU vidalarının üstünde garanti kağıtları vardır. Genişletmek için tıkla... Of of of
Akif dedi: Hayır yok. Garantiye de yollasanız ses değerleri "normal" olduğundan geri gönderecekler ki zaten GPU vidalarının üstünde garanti kağıtları vardır. Genişletmek için tıkla... Of of of
Morphine Kilopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #14 Sapphire bende birkere kullandım 2 hafta boyunca çok kötü durum ya kendimi yemiştim ama performansında sorun yoksa takma kafaya.
Sapphire bende birkere kullandım 2 hafta boyunca çok kötü durum ya kendimi yemiştim ama performansında sorun yoksa takma kafaya.
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #15 Submit55 dedi: Ne yapacağım ben ya Genişletmek için tıkla... Ben termal macun değişimi ve toz temizliği ile 3 derece kadar düşürdüm ısıyı.
Submit55 dedi: Ne yapacağım ben ya Genişletmek için tıkla... Ben termal macun değişimi ve toz temizliği ile 3 derece kadar düşürdüm ısıyı.
Submit55 Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 312 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #16 MR.White dedi: Ben termal macun değişimi ve toz temizliği ile 3 derece kadar düşürdüm ısıyı. Genişletmek için tıkla... 3 derece mi ? Çok az.
MR.White dedi: Ben termal macun değişimi ve toz temizliği ile 3 derece kadar düşürdüm ısıyı. Genişletmek için tıkla... 3 derece mi ? Çok az.
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #17 Submit55 dedi: 3 derece mi ? Çok az. Genişletmek için tıkla... Benim kart 1 ay kadar kullanıldı.
Submit55 Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 312 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #18 MR.White dedi: Benim kart 1 ay kadar kullanıldı. Genişletmek için tıkla... Garanti dışı olurmuş. Ellemeyeyim.
MR.White dedi: Benim kart 1 ay kadar kullanıldı. Genişletmek için tıkla... Garanti dışı olurmuş. Ellemeyeyim.
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #19 Submit55 dedi: Garanti dışı olurmuş. Ellemeyeyim. Genişletmek için tıkla... Şahsen ben umursamıyorum artık bu çöpü. Kimileri bana "şimarık" diyebilir. Saygı duyarım.
Submit55 dedi: Garanti dışı olurmuş. Ellemeyeyim. Genişletmek için tıkla... Şahsen ben umursamıyorum artık bu çöpü. Kimileri bana "şimarık" diyebilir. Saygı duyarım.
Submit55 Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 312 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #20 MR.White dedi: Şahsen ben umursamıyorum artık bu çöpü. Kimileri bana "şimarık" diyebilir. Saygı duyarım. Genişletmek için tıkla... Hangi çöpü ?
MR.White dedi: Şahsen ben umursamıyorum artık bu çöpü. Kimileri bana "şimarık" diyebilir. Saygı duyarım. Genişletmek için tıkla... Hangi çöpü ?