R RepublicTR Hectopat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #21 Recep Baltaş dedi: 4 yıl daha kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pardon Ben Daha Yeniyim de Nasıl Konu Açabilirim ?
Recep Baltaş dedi: 4 yıl daha kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Pardon Ben Daha Yeniyim de Nasıl Konu Açabilirim ?
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 16 Mayıs 2015 #22 Silinen üye dedi: İşine karışmak gibi olmasın ama GTX960 almalısın. Genişletmek için tıkla... Neden GTX 960? R9 280X'den ne fazlası var elindeki kartla idare eder GTX 960'da alsa en fazla ömrü ultrada 2 yıl civarıdır.
Silinen üye dedi: İşine karışmak gibi olmasın ama GTX960 almalısın. Genişletmek için tıkla... Neden GTX 960? R9 280X'den ne fazlası var elindeki kartla idare eder GTX 960'da alsa en fazla ömrü ultrada 2 yıl civarıdır.
TheBeast10 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #23 Neyse anladığım kadarıyla 4 sene yüksek ayarlarda götürür oldu. Teşekkürler.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 16 Mayıs 2015 #24 RepublicTR dedi: Pardon Ben Daha Yeniyim de Nasıl Konu Açabilirim ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RepublicTR dedi: Pardon Ben Daha Yeniyim de Nasıl Konu Açabilirim ? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et