Arkadaşlar yeni pc aldım ekran kartı r9 280x vapor x. Pcye bağlamak için VGA to DVI dönüştürücü aldım bağladım ve ekran geliyor ama sapsarı. Oyunlarda hiç bir kasma olmuyor ancak ekranın sarılığı beni çıldırtıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
Markaya b*k atmayalım lütfen. Ben 3 yıl Sapphire HD 6950 kullandım, sorunsuz ve mükemmel bir performansla.. Dönüştürücü veya kabloda bir sorun var. Başka bir kablo ile deneyin. Yuvalarına iyi oturtup vidaları çevirmeyi unutmayın.
Konuyu açan benim arkadaşım. Bugün gidip hdmi to vga dönüştürücü aldık ve sorun çözüldü. Ben kendisine Msi almasını önermiştim ama Sapphire aldı ve bir sıkıntısı yok. Umarım ilerleyen zamanlarda da olmaz.
Konuyu açan benim arkadaşım. Bugün gidip hdmi to vga dönüştürücü aldık ve sorun çözüldü. Ben kendisine Msi almasını önermiştim ama Sapphire aldı ve bir sıkıntısı yok. Umarım ilerleyen zamanlarda da olmaz.
Marka kötülemeden önce bir durup düşünün isterseniz. Ekranda renk dengesinde bir bozulma var ise bu VGA kablosundandır. Hiç mi eski bilgisayar kullanmadınız? Sapphire markasını görünce hemen "bozuk" yaftasını vurmayın lütfen.
Ben Sapphire 6790, 6850, 6950 ve 7950 modellerini kullandım. Evet ısınma sorunu diğer markalara göre fazla ve evet sesli çalışıyor ama 90 derece üstünde 2 saat oyun oynadığımda bile lehimler erimedi. Bu lehimler kaç derecede eriyor ki acaba?
@Pesimistik Yorum bile yapmanıza gerek yok bu tür insanlara. Her bütçeye göre ekran kartları vardır. Ben ister gider sapphire ister asus alırım karar benim ama arkadaşın sanırım sapphire ürünlerine karşı garezi var.