R9 280X sistem Spotify'a girdikten sonra ekran gitti ve bir daha gelmedi

ashemodios

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4+8 1333Mhz (1600 oc)
Ekran kartı
R9 280x
Anakart
H61M-K
İşlemci
i5 3470
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarda CS:GO arka planda açıkken bir yandan Steam'de koleksiyon kartı satıyordum. Sıkıldığım için Spotify'ı açmaya karar verdim. Tıkladım falan Spotify ekranı gelip her şey yüklenmeden önce bir gözüktü kayboldu ve ekran gitti. Sonrasında ise CTRL+Alt+Del yapmama rağmen herhangi bir şey olmadı. GPU çalışıyor ve herhangi bir değişik ses gelmedi. Sistemi reset tuşu ile yeniden başlattım fakat hiçbir şey olmadı ve ekran kartından görüntü alamaz oldum. Anakart ile görüntü alıyorum fakat GPU'dan alamıyorum. Şu an format atma kararı aldım ve format atacağım. Bu esnada eğer olmaz ise yardımlarınızı bekliyorum. HDMI to VGA kablosu kullanıyorum teşekkürler. Driveri güvenli modda kaldırdım ve yine görüntü gelmedi. Şu an herhangi bir driver yüklü değil.
Olay görüntüleyicisi Spotify uyarısı.
@Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• DSC_4408.JPG
    DSC_4408.JPG
    455,4 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bu saçma şey benim de arada başıma geliyor. Sanırım ses sürücüleri çakışıyor. Nvidia ses sürücüsünüz kaldırdım, ses aygıtlarından da kaldırdım. Sadece Realtek ile kulaklığımı bıraktım. Bir iki gündür sorun yok gibi bakalım inşallah düzelmiştir.

Bu saçma şey benim de arada başıma geliyor. Sanırım ses sürücüleri çakışıyor. Nvidia ses sürücüsünüz kaldırdım, ses aygıtlarından da kaldırdım. Sadece Realtek ile kulaklığımı bıraktım. Bir iki gündür sorun yok gibi bakalım inşallah düzelmiştir.
Reis format falan attım hâlâ görüntü yok :(. DVI to VGA ile görüntü alıyorum fakat driver yükleyince görüntü gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı