R9 290 ekran kartı tamirci önerisi

StoneCold

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Elimde R9 290 tri X OC kart var. Mining falan yapılmadı. Bir gün görüntü gitti bir daha da gelmedi ama fanlar çalışıyor. Yaptırmak istiyorum malum bu devirde yeni ekran kartı almak zor. Biraz araştırma yaptım nette birkaç yer buldum ama sizin öneriniz var mı? Şu servis iyidir diyebileceğiniz. Bazı servisler direkt ısıl işlem yapıp gönderiyor ve buna 500 600 lira para istiyor kartta bir müddet daha çalışıp bozuluyor. Bana kesin çözüm lazım. İstanbul'dayım bu arada İstanbul içi olursa daha iyi olur teşekkürler.

Büyük ihtimal VRAM arızası yaşıyorsun.

Şuraya götürmeyi deneyebilirsin, YouTube videolarında düzgün işçiliği var gibi gözüküyor ama gerçekte nasıl bilemem. Bahçelievler'deymiş iş yeri.

Büyük ihtimal VRAM arızası yaşıyorsun.

Şuraya götürmeyi deneyebilirsin, YouTube videolarında düzgün işçiliği var gibi gözüküyor ama gerçekte nasıl bilemem. Bahçelievler'deymiş iş yeri.

Burayı gördüm hocam da başka forumda bu yer hakkında kötü yorumlar gördüm emin olamadım siz verdiniz mi buraya kart.

Burayı gördüm hocam da başka forumda bu yer hakkında kötü yorumlar gördüm emin olamadım siz verdiniz mi buraya kart.
Hayır, vermedim. Açık konuşmak gerekirse şu ana kadar firmaların kendi yetkili servisleri haricindeki yerlerde yapılan tamirlerden sonra tamamen sorunsuz çalışan bir elektronik alete denk gelmedim.

Hayır, vermedim. Açık konuşmak gerekirse şu ana kadar firmaların kendi yetkili servisleri haricindeki yerlerde yapılan tamirlerden sonra tamamen sorunsuz çalışan bir elektronik alete denk gelmedim.

Vallahi ben de vermek istemiyorum kendim yapabilsem keşke maalesef vermişken düzgün yere verelim diyorum ama kafam karışık.
Güncel

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı