R9 290 ve FX 6300 Uyumlu mu?

İşlemciye yük binen oyunlarda darboğaz oluşur fakat küçük bir overclock ile çözülebilir.

Bizzat bu ikiliyi kullanıyorum ve gayet memnunum. Tek fark ben pcs+ modelini tercih ettim.

Bilmeden yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya. Darboğaz oluşmaz kardeşim gayet uyumludur. Fakat yinede bütçeniz var intele yönelin. Yoksa eğer fx 8320'de işinizi görecektir.

Bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, zaten bu ikiliyi kullanan arkadaşlar gereken cevabı vermişler.

Son düzenleme:
Bilmeden yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya. Darboğaz oluşmaz kardeşim gayet uyumludur. Fakat yinede bütçeniz var intele yönelin. Yoksa eğer fx 8320'de işinizi görecektir.

Hiç yabancı forumları takip ediyormusunuz. İşlemci isteyen oyunlarda bal gibi darboğaz olacaktır.

Hiç yabancı forumları takip ediyormusunuz. İşlemci isteyen oyunlarda bal gibi darboğaz olacaktır.

İ7 ile kullananlar 120fps alırken biz fx 6300 kullananlar 30fps mi alacağız? Ciddi anlamda işlemciye yük bindiren oyunlarda elbet fark edecektir ama öyle 5-10 fps bile olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…