R9 290 ve FX 6300 Uyumlu mu?

Multiplayer de darboğaz var demelerinin sebebi bireyselliğin yani kişi sayısının fazla olması diyorlar. Ama Fx 6300 gibi bir işlemci hiç darboğaz olmadan bir haritada 2.000 kişiyi yönetebiliyorsa çoklu oyunda 64 kişiyide hayli hayli yönetebilir.
Rome II (2.000 kişilik bir ordunun üstesinden Fx 6300 böyle geliyor.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaklaşık olarak 200 adet ekran kartı test etmiş bir arkadaştan bahsediyoruz (!). Bu sorunun sorulması bile saçma. ^^
Bana neden sataştığını anlamadım ama geçmişte bir cahillik edip kalbini kırdıysam özür dilerim.

Render yapacak adam tabiki çok iyi bir işlemciye ihtiyaç duyacaktır ama oyun için fx 6300 gayet yeterlidir.
Kesinlikle katılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Multiplayer de darboğaz var demelerinin sebebi bireyselliğin yani kişi sayısının fazla olması diyorlar. Ama Fx 6300 gibi bir işlemci hiç darboğaz olmadan bir haritada 2.000 kişiyi yönetebiliyorsa çoklu oyunda 64 kişiyide hayli hayli yönetebilir.
Rome II (2.000 kişilik bir ordunun üstesinden Fx 6300 böyle geliyor.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bana neden sataştığını anlamadım ama geçmişte bir cahillik edip kalbini kırdıysam özür dilerim.

Kesinlikle katılıyorum.

Ekran kartı HD 7790 ....

İzlediğimiz hiç bir Benchmark testinde kanıt olmuyor. Adamın yalan söyleyeceğini zannetmiyorum. Hadi içiniz rahat etmedi adam yalan söylüyor diyelim. Bu adamdamı yalan söylüyor. :)

Napoleon Total War, ekrankartından çok az güç isteyen fakat işlemci gücünden çok fazla güç isteyen bir oyundur. Saten bireysel yapay zekanın sayısını gördüğünüz zaman hak vereceksiniz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu ilerleyen mesajlarda strateji oyunlarında darboğaz oluşumuna geldi. Ben onun için bu videoları paylaştım. Bir arkadaşımız strateji oyunlarında Fx 6300 darboğaz yapar demiş. Bende olmadığını gösterdim. TotalWar serisi ekrankartına yüklenmeyen ama işlemciye çok fazla yüklenen oyunlar üretiyor. Fx 6300'ün gücü üstesinden geliyor.

Fx 6300 ve R9 290 ikilisi testi.
Metro LL

Konu ilerleyen mesajlarda strateji oyunlarında darboğaz oluşumuna geldi. Ben onun için bu videoları paylaştım. Bir arkadaşımız strateji oyunlarında Fx 6300 darboğaz yapar demiş. Bende olmadığını gösterdim. TotalWar serisi ekrankartına yüklenmeyen ama işlemciye çok fazla yüklenen oyunlar üretiyor. Fx 6300'ün gücü üstesinden geliyor.
İyi sosyaller.

Fx 6300 ve R9 290 ikilisi testi.
Metro LL

4Ghz ye o.c edilmiş. Ben zaten ilk mesajımda belirttim küçük bir oc yapılırsa sorun olmayacağını.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı