R9 290X + AMD A10 7850k Watch Dogs'u Ultra'da Oynatır Mı?

Oynarsın. Ama sistem çok dengesiz olmuş. En azından fx serisini tercih etseydin. Apu ekran kartsız sistemlerde işe yarar. Yoksa apu almanın mantığı yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ileride yükseltilecek olsa apulu sistem toplamak mantıklı mıdır? Yani iyi bir ekran kartına verecek hali hazırda bütçe yoksa fx/i5 li bir sisteme idareten bir ekran kartı alıp daha sonra ekran kartını yükseltmek mi akıllı bir seçim olur yoksa apulu sistem alıp daha sonra ekran kartı eklemek mi daha doğru olur? 7850k ile bir sistem topladım bende ama bir sene sonra pişmanlık duyar mıyım diye düşünmekten siparişi veremedim bir türlü.. :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikisi çok farklı şeyler. Fx serisi normal işlemcidir. A serisi ise (apu) harici ekran kartı olmadan oyunları güzel performansta oynatır. Bütçe düşük ise apu önerilir.
 
Amd fx 9370 iyidir ama çok güç tüketir. 220 watt güç tüketiyor. Sorun olmayacaksa al ama sorun olacaksa fx 8320 yada fx 8350 al. Senin tercihine kalmış. :) Ama bu işlemcilerin yanına düzgün işlemci soğutucusu al. Stok fan iş görmez bu havalarda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sormak istediğim bu apular işlemci gücü olarak yeterli değil midir? Nasıl desem mesela sistemin bütün bileşenleri aynı olduğunu düşünürsek (ekran kartı ram vs..) Bu durumda işlemci fx 8350/ i5 4440/ 7850k olduğunda ne gibi bir fark söz konusu neyi etkiler bu durum oyunlar için? Araştırıyorum da o kadar çıkamadım işin içinden yardımcı olursanız sevinirim.. :redface:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fx 8320 den sonrasına para verilmez...

Kardeşim dediğim gibi, apu lar düşük bütçeliler içindir. Mesela i5 4440 + gtx760 hemen hemen bütün oyunları ultra da açar. Ama a i5 4440 ise tek başına yeterli olmaz. A serisindeki 7850k 1920x 1080 çözünürlükte en aşağıya medium da açamayacağı oyun yok. Apu işlemciler harici ekran kartı gerektirmez. İçinde güçlü grafik yongaları vardır. Amaçlar çok farklı i5 ile a serisinin..
 
Cpuboss'ta 8320 ile 7850k karşılaştırdığımda; 8320 7.9 puan - 7850k 7.6 puan alıyor. Bu iki işlemci performans olarak birbirine yakınsa eğer neden tercihim 8320 olmalı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim anlatamıyorum galiba. Biri apu. Yani ekran kartı olmadan yüksek oyun performansı verir. Diğeri normal işlemci. (fx serisi) Sen gidip de fx8320 yi ekran kartı olmadan oyunu açamassın bile. Amaçları çok çok farklı. Karşılaştırılamazlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı