R9 380 4GB AMD GPU'lar doğuştan sorunlu mu?

tcturgut

Hectopat
Daha fazla  
Resimde görüldüğü gibi sistem boşta çalışıyor olmasına rağmen GPU mümkün olan en yüksek hızlarda çalışıyor. OC moda alsam çalışma hızı yükseliyor ve grafik değerleri de son hıza çıkıyor. Manual olarak frekansları düşürmek istersem buna izin vermiyor. Yorumlarınızı bekliyorum...

Bazende bu şekilde saçmalıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen bilinmeyen yazılımsal sorun yada sorunlar ile karşı karşıyasınız. Uğraşmayın sorunu bulmaya format atın geçsin bitsin.

Selamlar bende tcturgut nickli arkadaşın konu başında attığı 2 screenshot ve belirttiği konu hakkında sorun yaşıyorum GTA 5'de önceden 70 FPS alırken şimdi 35 FPS alıyorum. Yarın bende yüklü olan crimson driverı silip catalyst yüklemek istiyorum ancak catalyst driver nerden bulabilirim? Ayrıca GPU Tweak 2 programınıda kaldırmalı mıyım? Sistemim 1 aylık ve sadece 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Önceden her şey normaldi. Hortlatmak gibi olmasın ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.

BENDEDE AYNI SORUN VAR ASSASSİNS CREED 3 OYNUYORUM OYUN YÜKSEK AYARLARDA 25 FPS E KADAR DÜŞÜYOR ÇÖZÜNÜRLÜK 1460X900 ÜSTELİK NE YAPABİLİRİM

Bendede şuan aynı problem var yanlız virüs taraması yaptım kart servise gitti geldi ama duzelmiyor yazilimdan dolayı olabilirmi şuan ne kullanıyorsunuz catalyst mi yoksa crimson mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…