R9 380 CrossFire GTX 970 performansı verir mi?

@HasanBlue bey çok teşekkür ederim yardımlarınız için...

@serkology Elbette seve seve.. Gerşi recep ve ali bey asus modelinin incelemesini yapmış bende yeni gördüm.
Gtx960 modeline eş değer olduğunu söylüyor. Ram kullanımı konusunda ayarları yükseltince yeterli gelmiyor gibi anladım
daha doğrusu özellikle çözünürlüğü yükseltince. Sanırım 2 tane takıp crosfire yapınca 4 gb ramin tamamını kullanlanılabiliyordu emin değilim ama
Gelince deniyeceğim. Haftayada ikicisinş alacağım hem bir tane ile heme crosfire ile detayları yaarım..

@HasanBlue bey çok teşekkür ederim yardımlarınız için...

@serkology Elbette seve seve.. Gerşi recep ve ali bey asus modelinin incelemesini yapmış bende yeni gördüm.
Gtx960 modeline eş değer olduğunu söylüyor. Ram kullanımı konusunda ayarları yükseltince yeterli gelmiyor gibi anladım
daha doğrusu özellikle çözünürlüğü yükseltince. Sanırım 2 tane takıp crosfire yapınca 4 gb ramin tamamını kullanlanılabiliyordu emin değilim ama
Gelince deniyeceğim. Haftayada ikicisinş alacağım hem bir tane ile heme crosfire ile detayları yaarım..
Çok teşekkürler.

Recep Bey'in yaptığı testi izlememiştim. Benim başka kaynaklardan izlediğim testlerde r9 380 şu anki driverları ile 960'dan biraz daha iyi performans sergiliyordu...

@serkology bey Sistem parçalarımın çoğu geldi, Bugün işlemci ve anakart'ın gelmesini bekliyorum.

Bu arada incelemeleri resimli olarak yapacağım ancak bunları ayrı ayrı mı yapayım yoksa toplu olarak mı?
Mesala kasa için her yerde modüler güç kaynağı yazmasına rağmen hiç bir şekilde modüler güç kaynağı çıkmıyor.
Kasa hariç diğer ürünleri daha kutusundan çıkarmadım. İnceleme için nasıl bir yol ilemeliyim?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı