R9 380, i3 4130 Oyunlarda Kasma Sorunu

ceza101

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi İ3 4130, R9 380, 8 gb 1600 mhz ram'li sistemim var. H1Z1, Rust gibi oyunlarda kasıyor bunun nedeni ne olabilir? Çözünürlük birde hd her şey güncel, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskidi artık bu bile bir sebep yani. Bunun dışında işlemciye abanan oyunlarda zorlanıyor kendimde kullanıyorum O.C yapılması gerek bunun içinde sağlam bir soğutucu lazım buda ayrı bir masraf.
O zaman 100tl fazla ver intel al gene aynı olay birde FX6300 eskidi doğrudur AMD yeni işlemci çıkarsın bakalım nasıl olacak .

Tamam ozaman hocam bana vatana bilgisayar mersin de olması lazım bir anakart söylermisiniz ucuz ama hızlı bir anakart söylerseniz sevinirim fx 6300 alıyoruz ozaman :)

Var olun hocam eğer amd ye geçersem fx 6300 eskidi dediniz ya daha üst modelleremi baksam?

Bu saatten sonra FX 6300 almak akıl karı değil. Ayrıca sorun belki işlemcide değil ben sadece fikrimi söyledim hemen kararınızı verip satmayın.
Hocam peki işlemcide değilse sorun nerde olabilir.

İ5 4460 alsam sıkıntı olurmu ki hocam çünkü anakartım uyumlu anakart, gibi bir iş ile uğraşmıycam.

Var olun hocam eğer amd ye geçersem fx 6300 eskidi dediniz ya daha üst modelleremi baksam?

İ5 4460 alsam sıkıntı olurmu ki hocam çünkü anakartım uyumlu anakart, gibi bir iş ile uğraşmıycam.
i5 alcağın zaman FX6300+Anakart=i5 oluyo sen bilirsinde belki anakart'ın iyidir anakart modeli ne?

Kardeşim sen ne yaptın öyle :) Amd'ye geçersen anakart değiştireceksin işlemci.... Çok masraf işlemcini i5 yap takıl kafana göre. İleridede ekran kartını yükseltirsin seni 2 değil 3, 4 yıl bile idare eder. Mantıklı ol dostum biraz :) İntel'den şaşma, Amd kötü demiyorum fakat bariz günümüzde eski nesil i5 işlemciler bile güzel işler çıkartabiliyorsa 1150 pin serisi i5 ler fazlasıyla yeter :)

i5 4460 al keyfine bak. :)

Millet ne güzel sallıyor, biz bütçeyi kısalım diye uğraşıyoruz.
Haklısın hocam lakin anakart ve işlemci hemen hemen aynı fiyata denk geliyor şuanki anakartım dan memnunum o yüzden sıkıntı olmaz.

Kardeşim sen ne yaptın öyle :) Amd'ye geçersen anakart değiştireceksin işlemci.... Çok masraf işlemcini i5 yap takıl kafana göre. İleridede ekran kartını yükseltirsin seni 2 değil 3, 4 yıl bile idare eder. Mantıklı ol dostum biraz :) İntel'den şaşma, Amd kötü demiyorum fakat bariz günümüzde eski nesil i5 işlemciler bile güzel işler çıkartabiliyorsa 1150 pin serisi i5 ler fazlasıyla yeter :)
Hocam peki ikinci el İ5 4460 bulma ihtimalim olursa almalımıyım almamamılıyım? Sonuçta öğrenciyiz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı