Hocam 2 saat boyunca dev bir güncelleme indirdim. Gerçekten çok uzun sürdü indirmesi ayrı bi dert yüklemesi ayrı bir dert. Çok fazla şey değişti Windows'ta. Aha dedim sanırım oldu ama yine olmadı. Sanırım sorunu yavaş yavaş anlamaya başladım.
Hocam attığınız linklerin hepsini inceledim ve sorunumu öğrendim sayılır. MSI Afterburner la 20 dk oynadım oyunu. FPS genel olarak 35 ve GPU kullanımı %100. Ama olay şu:
GPU Kullanımı birden 1 saniyeliğine %1 e düşüyor ve FPS 70-80 e kadar çıkıyor. O bir saniyede screenshot alamıyorum bile çok kısa sürüyor. FPS 35ten direkt olarak 80 e çıkıyor ve 1 saniye akıcılık artıyor sonra yine GPU kullanımı %100 e çıkıyor ve FPS 35 e düşüyor. Attığınız linklerde de bu sorunun aynısından bahsedilmiş 2-3 tanesinde. Donanımsal sorun olsaydı sürekli düşük FPS alırdım demiş sorun yaşayan arkadaşlardan birisi. Sanırım haklı çünkü driver yüklemeden önce böyle bir sorunum yoktu ilk oynadığımda süper oynuyordum. Driverdan sonra oldu.
Şuanki driver sürümüm bu ve en güncel driver bu: Sanırım bana 16.7.2 veya 16.7.1 lazım.
Şu 2sini buldum:
AMD Crimson Edition 16.7.2 WHQL
AMD Crimson Edition 16.7.2 Hotfix
Hotfix en güncel olanmış fakat Hotfix 11 temmuzda WHQL 20 temmuzda paylaşılmış WHQL indiricem.