Parçaları ayrı ayrı alıp montajı bizzat kendim yaptım. Anakart modelim h110m pro vd ve anakartın sol üstünde 4 pinlik giriş var psu'mda 4+4 vardı 4 taktım 4 boşta. Kasayı bir kere koydum birdaha hiç bir yere oynatmadım. İşlemcinin sıcaklıkları normal 4 pinlik girişi iyice bastırdım hiç oynama olmadı zaten düzgün takmıştım. Ekran kartı şuan %lik dilimde fan hızı %70 ve 65 derece. Hiçbir oyun açık değil %44 VRAM kullanıyor. Şu sorunu düzeltebilir isem şükredicem. Bursa Osmangazi'deyim. OC moda almadım hiç zaten overclock olayını hiç sevmeyen birisiyim. Yanlışlıkla almış olabilirim ama şuan OC modda değil.
Sanırım kasa içinde hava akımı düzgün değil. Kasayla birlikte gelen 3 adet fan var. Biri önde biri üstte ve biri arkada. Üstteki fanın güç kaynağına takmak için molex kablosu yok. Anakarta takmak için bir kablosu var fakat anakartta öyle bir giriş yok. Var ama kablosu yetişemeyecek kadar uzakta. Sonuç olarak üstteki ve öndeki çalışıyor ama üstteki çalışmıyor. Çalışmayan fan ise 3ünün arasından en iyisi
İlk 2 hafta yan kapağı açık olarak oynadım sıcaklık sorunu yoktu birazcık tozlanma sorunu vardı ama temizliyordum. Tam olarak ne zaman kapağı kapattığımı hatırlamıyorum sanırım bu sorunlar varken de açık kullanıyordum. Yani yan kapak takılı veya takılı değilkenki hali arasında fark yok. Kapak kapalıyken 2 fan çalışıyor ve Hava akımı oluşmuyor.