R9 380 ile 2300 TL İş ve Oyun PC Toplama

metosti

Kilopat
Daha fazla  
PC Toplama 4.png

Arkadaşlar ilk sorum bu sistem uyumlu mudur ? Ve bu işlemci beni üniversite boyunca çizim programlarımı sıkıntısız çalıştırabilir mi ? Toplayacağım PC en fazla 2300 TL olacak. Bu sistemi daha çok okul için topluyorum. Başka sistem tavsiyelerine açığım. Teşekkür Ederim.

Güzel sistem fakat kasa içerisinde gelen güç kaynağına pek güven olmaz.Belirtmeden geçmek istemedim.

Eki Görüntüle 153924
Arkadaşlar ilk sorum bu sistem uyumlu mudur ? Ve bu işlemci beni üniversite boyunca çizim programlarımı sıkıntısız çalıştırabilir mi ? Toplayacağım PC en fazla 2300 TL olacak. Bu sistemi daha çok okul için topluyorum. Başka sistem tavsiyelerine açığım. Teşekkür Ederim.
Anakartın gaming olmayan modelini seç.

Resimdeki Anakartı mı tavsiye edersiniz ?

Sizin ilk resimde paylaştığınız anakartı tavsiye ederim. Hatta kısmetse bu hafta sonu alacağım. Ama dedikleri gibi kasanın içindeki psu ya güven olmaz. Everest markası oldukça kalitesiz ürünler üretmekte. Zalman z3 plus modelini tavsiye ederim. İçindeki güç kaynağı da oldukça kalitelidir. Fakat 100 lira farkı var.

PC Toplama 5.png
Bu şekilde nasıl oldu ? Güç kaynağını ve kasayı değiştirdim. Ana kartın Gaming olmayanını seçtim, aralarında 2 adet fazla USB ve 1 tane HDMI var. Zaten Ekran kartında HDMI girişi olduğu için böyle bir tercih yaptım. Ve Ekran kartını GTX960 2GB olarak değiştirdim.Şu anki sistem nasıl oldu sizce yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.Teşekkür Ederim.

Kasa tercihini bunu yapmanızı öneririm
Dark N10 Usb 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli Atx Kasa 400 - n11.com
Kasayı bi kere alırsınız ve o öyle kalır değiştirebilirsiniz ama ilk başta düzgün bir kasa alırsanız sistemi değiştirme kararında aynı kasayı kullanırsınız güç kaynağı iyi değil 80+ sertifikası yok 12V yolunda 20 Amper veriyor 24 veya 25 olması gerekir
CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI
bunu alırsanız sizin için daha iyi olur.
12V yolunda 42 Amper veriyor kasayı değiştirmek istemezsin belki ama bu güç kaynağını almanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı