R9 380 mi daha uzun ömürlü olur GTX 960 mı ?

gtx 960 mı r9 380 mi uzun ömürlü ?

• 960

Oy: 17 35,4%
  • r9 380

Oy: 31 64,6%

• Oy verenlerin toplamı
    48

Bunyamin35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar başlıktanda anlaşılacagı gibi hangi kartın öne çıktıgını ve uzun ömürlü oldugunu henüz kavramış degilim. Hayatımda ilk defa toplama bilgisayar alacagım ve Bu 2 kart arasında kararsız kaldım bir çok yerde paylaşılmış fakat güncel degil örnegin o zamanlar r9 380 dx 12 desteklemiyormus neyse uzatmadan sistemim budur :
i5 4460
Msı h97
kingston 8 gb
wd 3.5 1 tb
zalman z3 600w
Başlıktada belirttigim gibi hangisi daha iyidr hangisi daha uzun ömürlüdür ve hangisi sadece (oyun) açısından öndedir onu istiyorum başka kart önermenizi beklemiyorum. GTX 960 - r9 380 ? Şimdiden teşekkürler. Ve ilk konum hatam olduysa özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha bazı arkadaslar r9 380 direkt ölüyor 6/7 ay içinde diye bazı şeyler söylediler.Pek aldırmasamda insan tedirgin olmuyor degil :/

Yokmu başka koca yürekli adamlar. +++

Vallaha bazı arkadaslar r9 380 direkt ölüyor 6/7 ay içinde diye bazı şeyler söylediler.Pek aldırmasamda insan tedirgin olmuyor degil :/

Yokmu başka koca yürekli adamlar. +++
R9 380 haziran sonu gibi çıkmıştı sanırım. Bu 6-7 alda öldüğünü iddia edenler neye göre demişler merak ettim. (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuna bakabilirsin ayrıntılı bir şekilde kıyaslama yapıyor)

Tomb raider'de 960 geçmiş, bioshock'da 1 fps'yle 380 geçmiş. Benden demesi 3-5 fps fazla alıcağım diye nvidia'nin driver desteği ve maxwell'den feragat etme.
Yukarıdaki videonun fps testlerine takılma orada ayrıntılar için izle 3-4 tane oyunda test yapıyor.
Fps falan görmek istiyorsan şuraya bakabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı