R9 380 sistem FPS düşüklüğü sorunu

Aşkın Ar

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Satış Personeli
Merhabalar arkadaşlar;

Ekran kartı FPS düşüşü sorunu veriyordu. Servis para iadesi verdi.
  • MSI R9 380 4 GB aldık. Sorun düzelmedi. Vatandaki arkadaş sorun işlemci sanrım dedi.
  • AMD FX 8350 aldık. Sorun yine düzelmedi.
  • Sonra RAM dedik.
  • G-Skill 8x2 aldık sorun yine düzelmedi.
  • HDD aldık. Sorun yine düzelmedi.
  • Anakartı servise gönderdik.

Anakart model MSİ 970 Gaming.

Oyundan aldığım FPS 1-9 arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun direkt anakarttan kaynaklı olma olasılığı varsa eğer, beklemeyeceğim servisi. Başka anakart alacağım.

Bildiğim kadarı ile 970 anakartlar FX serisi işlemcilerle problemler yaşatabiliyor ancak yine de site yöneticilerinin yorumlarını beklemeden acele etme derim. Sonuçta bu insanların mesleği bu.

Dediğim gibi öncelikle bilen kişilerin yorumlarını beklemelisin ancak olur da yeni anakart almaya niyetin olursa MSI 990FXA GAMING AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart bu ürün arkadaşımda var ben şahsen çok beğendim.

Bende de aynı sorun var bende ekran kartı ve ram değiştirdim ama sorunum düzelmedi ana kart gelince düzelirse yazar mısın? Bende ana kartı değiştireyim.

Tabiki iletirim. Anakartta sorun yok deyip geri göndermezlerse.

02.10.2015'te Vatanbilgisayar'a servise gitsin diye bıraktım ürünü, hala servis yolunda yazıyor. Topkapı'dan mecidiyeköy 15 DK.

Ana kartı değiştirecekler mi? Yoksa tamir mi edecekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…