Late gamede düşüyorsa normal. Dx9 alıp deneyin bir.İşlemci Q9550.
RAM 8 GB RAM.
Ekran kartı R9 380 2 GB.
Anakart ASUS P5G41T-M
Sizce neden olur ve çözümü nedir, bilen yazabilir mi?
Başka hangi oyunları oynuyorsunuz.
Footbaal Manager 2023 onda bir sorun yok CS2 oynayamıyorum işlemci desteklemiyor.
Evet evetİşlemci darboğaz yapıyor olabilir.
Kesinlikle işlemci darboğaz yapıyor.
R9 380 1050 Ti tokatlayan RX 470 dengi RX 570 ile arasında 10-20 FPS fark olan bir kart şu an benim i5 3340 işlemcim bile bu kartlarla hafif darboğaz yaparken (hatta bazı işlemciye yüklenen oyunlarda %20 seviyelerine çıkıyor) siz doğru anladıysan Intel Core 2 Quad Q5500 ile bu saydıklarıma denk bir kartı kullanmaya çalısıyorsunuz.
Hangi işlemciyi tavsiye edersiniz bu ekran kartinaİşlemci darboğaz yapıyor olabilir.
Kesinlikle işlemci darboğaz yapıyor.
R9 380 1050 Ti tokatlayan RX 470 dengi RX 570 ile arasında 10-20 FPS fark olan bir kart şu an benim i5 3340 işlemcim bile bu kartlarla hafif darboğaz yaparken (hatta bazı işlemciye yüklenen oyunlarda %20 seviyelerine çıkıyor) siz doğru anladıysan Intel Core 2 Quad Q5500 ile bu saydıklarıma denk bir kartı kullanmaya çalısıyorsunuz.
Evet evet.
Hangi işlemciyi tavsiye edersiniz bu ekran kartina.
Ramler ddr3Anakartınız maksimum Pentium E6300 destekliyor elimde şu an var çalışyor mu bilmiyorum İstanbul Anadolu tarafındaysanız size verebilirim fakat bence darboğazı geçirmeye yetmez yeni bir anakart almak en mantıklısı olur.
Fakat bu sefer RAM'leriniz DDR2 olduğu için onları da değiştirmeniz gerekir.
Max Q9650 takılıyor glbAnakartınız maksimum Pentium E6300 destekliyor elimde şu an var çalışyor mu bilmiyorum İstanbul Anadolu tarafındaysanız size verebilirim fakat bence darboğazı geçirmeye yetmez yeni bir anakart almak en mantıklısı olur.
Anakartınız maksimum Pentium E6300 destekliyor elimde şu an var çalışyor mu bilmiyorum İstanbul Anadolu tarafındaysanız size verebilirim fakat bence darboğazı geçirmeye yetmez yeni bir anakart almak en mantıklısı olur.
Anakart g41 chipsetli sanirimda Xeon işlemci öneriniz varsaAnakartınız maksimum Pentium E6300 destekliyor elimde şu an var çalışyor mu bilmiyorum İstanbul Anadolu tarafındaysanız size verebilirim fakat bence darboğazı geçirmeye yetmez yeni bir anakart almak en mantıklısı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.