R9 380 Sisteme Kasa Önerisi

Gördüğüm kadarıyla arkadaşların düşüncelerini pek dikkate almıyorsun. Oysa ki çok güzel tavsiyeler vardı.

Dikkat ettim fakat istediğim şeyler farklıydı benim. Dikkate aldığım için saatlerce önerileriniz üzerinden toplamaya çalıştım. Mesela intel almamı öneren olmuştu ve başka sistem atan arkadaşlar, parça değiştirenler vs. Bunlar üzerinden yola çıkarak birçok sistem toplayıp hepsini değerlendirdim. Fakat aklıma bu yattı. Ayrıca ilgilenen herkese çok teşekkür ederim :)

Önerin üzerine tekrardan toplamaya çalışacağım. Açıkçası ben de intel istiyorum ama garip bir şekilde 16gb takıntım var. İntel alırsam anakartı yükseltmem gerekecek 16gb için. Zaten intel toplarsam güç kaynağını 550w civarı birşey alırım. Max 3200tl var. En az 16gb ram ve min. 3ghz intel işlemcili pc önerisi yapabilirmisiniz? (Hdd ye gerek yok)

Ayrıca 900 tl ye en iyi alınabilecek ekran kartı R9 380 diye biliyorum.

Ayrıca monitör dahil olmalı

Buyurun bayım, RAM'in 2 adet seçildiğine dikkat edin, 16GB RAM var.

Dosya Ekleri

• 3230 TL - 19072016.png
    3230 TL - 19072016.png
    34,2 KB · Görüntüleme: 206
8 GB gereksiz değil 2K çözünürlük. için yapılmış bir kart için. Attığım sistemden SSD çıkartır ve anakarttan kısarsanız, RX480 koyabilirsiniz.

HDD yi çıkartıcam zaten elimde olan 500+362 gb var. Ayrıca bu kart henüz satılmıyormu yoksa vatanda mı yok?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı