R9 380 Yerine GTX 960 Almak

Bence bu kadar uzatmaya gerek yok. Zaten böyle giderse bir yere varamayacağız :) İki kartta üzmez kullanacak kişi seçmeli.

Hocam burada kimse AMD sürücü çıkartmıyor demiyor. Ben şunu söylüyorum mantık olarak daha fazla güç tüketen bir kart daha fazla ısınmaz mı ? GTX 960 R9 380 e göre daha az ısınıyor. Soğutmadan bahsetmiyorum ben. AMD yı kötülemiyorum. Ama şöyle bir hususta var. Nvida DX 12 ye geçerken AMD ye göre daha hazırlıklı ve bir adım önde girecek. R9 380 alınır tabiki. Ben GTX 960ın + larını söylüyorum. R9 380 in de en büyük + sı performansı dır. Burada fan boyluk yapmaya çalışmıyorum. Bende bir AMD kullanıcısıyım. Yiğidi öldür ama hakkını yeme. Her iki kartında + yönleri var. Biraz ağır eleştiri yapıyorsunuz.
Daha fazla güç derken aradaki fark 70W civarı ve bu fark şuanki kullanılan soğutma sistemleri için çok önemli değil. GTX 960 DX 12'den tam faydalansa bile içindeki GPU'nun gücü belli DX 12'den tam anlamıyla performans alamaz o ayarları açtığın anda GPU'nun gücü yetmediği için FPS düşüşleri olucaktır. Orta sıra kartlarda DX 12'nin özellikleri pek önemli değil üst seviyede daha önemli DX 12.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı