Hiç anlamış değilim problemin neden olduğunu, ekran kartının dibi oynamıyor. HDMI kablosunu değiştirdim. Sorun ilk ağustos ayında oldu fakat son 2 haftadır aşırı derecede sıklaştı. Dün 5 kez, bugün ise 2 kez oldu. Ekran kartım R9 380. ekran kartını dün güncelleştirdim problem devam etti.
Aynı ekran kartını kullanıyorum. MSI modelini. Dünden beri ben de aynı sorunu yaşıyorum. İkimizin problemi de hemen hemen aynı zamanda oluşmaya başlamış, demek ki son güncellemede bir problem var. Hangi oyunları oynarken yaşıyorsun bu sorunu?
Genelleme yapmanız yanlış. 1 yıldır RX 460 kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor. Eğer güncellemeden sonra bu sorunla karşılaştıysanız görüntü kablosunu anakarta bağlayıp ilgili harici grafik kartınızı eski sürücüsüne güncellemeniz işinizi görebilir.
Genelleme yapmanız yanlış. 1 yıldır RX 460 kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor. Eğer güncellemeden sonra bu sorunla karşılaştıysanız görüntü kablosunu anakarta bağlayıp ilgili harici grafik kartınızı eski sürücüsüne güncellemeniz işinizi görebilir.