R9 380X ile 1440x900 monitör kullanma

@profjoker3 Hocam bir kaç ay sonra GTX 1070 çıkacak o zaman muhtemelen R9 380X'den vazgeçersiniz. Size tavsiyem GTX 1070'i beklemeniz.

Hocam aralarındaki fiyat farkı 700 tl olucak :D bütçemi fazlasıyla aşar gelirse gtx 1060 olmazsada yeni çıkan amd kartlarına bakıcaz tarafım nvidia fakat elimden gelen bir şey yok güncel olmalı benim için bütçemede uygun olmalı

r9 380 x almayı planlıyorum. gigabyt sapphire asus msi markalarından en iyisinin hangisi olucagını tam olarak kestiremiyorum. gigabyta daha yakınım sankı. önerilerinizi bekliyorum.
bide r9 380 x 2k manitörler için üretildi muhabbeti var. benim manitörün max coznurlugu 1600x900. bi sıkıntı yaratır mı ?

Yaratmaz hocam herhangi bir sıkıntı daha çok performans alırsınız önerim shapphire markası çünki bütçesi uygun ve eskisinden daha kaliteli modellere sahip bir kart üretiyorlar asus eger bütçeniz varsa alın tabiikide

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı