Çözüldü R9 390 Açılışta Ekranda Pikselleşme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PEGASOUS55

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. R9 390 ekran kartını bugün aldım ve taktım. Bilgisayarı açarken ekranda pikselleşmeler oluyor ve sonra normal şekilde devam ediyor. Sebebi nedir acaba ?

Çözüm
Ekran kartını iade ettim ve yeniden sipariş verdim yeni ekran kartında aynı sorunla karşılaştım büyük ihtimal sistemle alakalı bir sorun.

Sorunu çözdüm arkadaşlar anakartım UEFI BIOS desteklemediği için alıyormuşum hatayı BIOS'tan "show Full screen logo" değerini kapattıktan sonra düzeldi zaten performansa bir etkisi yoktu.
Aynı marka ve model ekran kartımda aynı sıkıntıyı yaşıyorum, sanırım MSI modellerinde böyle bir durum söz konusu. Bios güncellemesi de yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Konunun takipçisiyim.

Ayrıca aynı model anakartı kullanıyoruz, sanırım anakart tarafından oluşan bir sıkıntı olabilir. Bios güncellemen hangi düzeyde ve anakartın revizyon kodu kaç acaba? Benim Bios F13, anakart revizyonu 1.1.

Ekran kartını iade ettim ve yeniden sipariş verdim yeni ekran kartında aynı sorunla karşılaştım büyük ihtimal sistemle alakalı bir sorun.

Sorunu çözdüm arkadaşlar anakartım UEFI BIOS desteklemediği için alıyormuşum hatayı BIOS'tan "show Full screen logo" değerini kapattıktan sonra düzeldi zaten performansa bir etkisi yoktu.

Çözüm
Çok teşekkür ederim dostum, sorunu söylediğin yöntemle ben de çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…