R9 390 crossfire sorunu

• Konuyu başlatan Msi_lover
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.938
M

Msi_lover

Ziyaretçi
R9 390 kartım var, bütün sürücüler güncel. Aynı karttan bir tane daha aldım, crossfire yaptım. Oyunların hepsinde performans yerlerde. Tek kart ile 60 FPS aldığım Unity'de 18 FPS veriyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Allah rızası için yardım edin. FX 8350 işlemci, 8 GB DDR3 RAM var. İki GPU'da kullandığını görüyorum ama neden performans yerlerde anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 1'de de aynı sorun var , ghost recon wildlandste'de
O zaman sıfırdan driverları vs. dpğru bir şekilde yükleyerek format atmanı öneririm. GPU ve CPU'n ısınıyor ise termal macunlarını değiştirmen gerekebilir.
Battlefield 1'de de aynı sorun var , ghost recon wildlandste'de
Belki bir ihtimal darboğaz diye düşündüm ama o işlemcinin darboğaz yapması çölde kutup ayısına rastlamak gibidir bana göre.

Vallaha atar mı atmaz mı bilemem ama aklıma takılan tek şey afterburner ile baktığımda stabil 300 mhz de yük bindikçe artıyor recep baltaşın 390 crossfire incelemesinde bu değerler sabit yani gpu'nun clock hızları hep 1100 deydi benimki ise 300 den sonra yük bindikçe yükseliyor .

Vallaha atar mı atmaz mı bilemem ama aklıma takılan tek şey afterburner ile baktığımda stabil 300 mhz de yük bindikçe artıyor recep baltaşın 390 crossfire incelemesinde bu değerler sabit yani gpu'nun clock hızları hep 1100 deydi benimki ise 300 den sonra yük bindikçe yükseliyor .
Overclock yapmayı denedin mi? Belki iş görür bir süreliğine.

Edit - Ramlarının markası ve modeli aynı mı? Ve kaç modül kullanıyorsun? Single, dual, quad?
Şahsen 10GB RAM var ise sende büyük ihtimalle bir adet 8 ve bir adet 2 kullanıyorsun. Bunları böyle yapmak yerine aynı marka ve modelden 8x2 toplamda 16GB çift modül RAM yapmak sorunun çözebilir.

Edit - Eğer dediğim gibi bir adet 8 ve bir adet 2'lik RAM kullanıyor isen boyutu düşük olanı söküp tekrar dener misin?

Msi_lover, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı