R9 390 vs GTX 970

• Konuyu başlatan Are
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.228

R9 390 mı GTX 970 mi

• Oy verenlerin toplamı
    43

Are

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi size 2 sistem sunucağım bunlardan ilki R9 390'lı diğeri ise GTX 970'li sistem. Sizce hangi sistemi almalıyım ya da sizin bunu alma bunu al diyeceğiniz bir şey var mı? Açıkçası merak ediyorum. Bide Msi ile Asus arasında kaldım. İki modeldede ben Asus tercih ettim. Sizinde fikirlerinizi bekliyorum.
1.Sistem: pc 1.png
2.Sistem: pc 2.png
Bunlarda sistemlerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SkyLake gibi güncel bir sistem alıyorken, R9 390 gibi güncel bir ekran kartı almak lazım bence. Ayrıca aynı sistemi Sinerji Bilgisayardan toplarsanız fiyatı daha ucuza gelecektir. Hatta artan parayla bazı değişiklikler (daha iyi yönde) bile yapabilirsiniz sisteminize. Kolay gelsin, hayırlı olsun.

Asus' un gerek teknolojisini gerek tasarımını daha çok beğeniyorum. Tercihini Asus R9 390 olarak yapmanı tavsiye ederim.

MSI modeli R9 390 tercih edebilirsin, emin ol Asus marka modele fazladan para vermeye değecek bir fark yok.

GTX 970. Neden peki? 970 DX12'den tam anlamıyla yararlanıyor ama R9 390 tam olarak değil. DX12'den tam yararlanmadıktan sonra ne yapayım ben 8 GB Vram'i. Kesinlikle 970 öneririm.Nvidia'dan şaşmayın.

Ben R9 390 kullanıyorum kuzenim GTX 970 aldı ilk kasayı o aldı hatta GTA 5' te 1080p' nin üzerine alamıyordu görüntüleri çoğu kişide R9 390 daha fazla ısınıyor dedi daha 60 derecenin üzerini görmedim. Sonra 3, 4 FPS fark var diyorlar cidden sallamıyorum rahat 10 FPS fark oluyor GTX 970 ile arasında. Elektrik tüketimi daha fazla ama o parayı verenin de 2 liralık fazladan elektrik parasını kafasına takacağını düşünmüyorum. R9 390 almanı öneririm hem daha ucuz. (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı