Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki sistemi çoklu Client Metin 2 oynamak için 5 gün önce satın aldım. Yaptığım testler sonucu sistemim %60 - %95 arası değişken şekilde işlemci kullanımı sağlıyor. İşlemcinin sıcaklığı ise 62 ve 78 derece arası değişiyor. Sistem 72 saattir açık olmasına rağmen işlemcinin en fazla 78 derece sıcaklığa ulaştığını gördüm. Sizce işlemci için soğutucu almama gerek var mı? Soğutucu almama gerek varsa kasamın destekleyeceği modellere göre öneride bulunabilir misiniz?
Bence aşırı kötü değerler değil, elinde para yoksa idare edebilirsin, eğer varsa şöyle bi' Freezer 34 Esports Duo gibi bir soğutucu güzel gider, veya daha üstüne çıkabilirsen SilverStone PF240, veya RGB önemli değil dersen Liquid Freezer II 240.
Bence aşırı kötü değerler değil, elinde para yoksa idare edebilirsin, eğer varsa şöyle bi' Freezer 34 Esports Duo gibi bir soğutucu güzel gider, veya daha üstüne çıkabilirsen SilverStone PF240, veya RGB önemli değil dersen Liquid Freezer II 240.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir süre böyle devam etmeye karar verdim. PF240 güzel bir seçenek gibi görünüyor, ilerleyen zamanlarda değerlendireceğim.