R9 3900X için X570 anakart, kasa ve PSU önerisi

Aorus Master 11 adet USB girişi var ama stokları gelmedi.

Farklı kanalların videoları var VRM'ler ne kadar serin o kadar iyi denebilir.

Anakart olarak bu paraya port vb. olarak X570 değiller ama VRM olarak B550 anakartlar gayet iyi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(6 adet USB giriş var)
Kısaca anlatmak gerekirse B550 anakartlar aynı fiyat etiketine sahip X570 anakartlardan daha güçlü ve daha iyi OC yapılabilir.

X570 olarak:

Zaten X570 stok sorunu var biraz sıkıntı.

Zaten çift kanal desteği var o yüzden 2X16 32 GB 3600 MHz CL16 RAM alınabilir.

SSD:

Kasa olarak TD 500 öneririm yukarıya 360 MM sıvı soğutma takabilirsiniz büyük bir artı:

850W koyuyorum kafanız rahat olur:

O kadar şey söylediniz ama yüksek performansla kullanmak için herhangi bir sıvı soğutma göremedim.

Sizle özelden iletişime geçme şansım olur mu acaba ?
Soğutma olarak bi öneriniz varsa onuda alıcam anakart konusunda x570 denvaz geçip B550 mi almalıym ? Yoruldum arastırmaktan 3900x altım xt ler çıktı :) Yarın incehsapta indirim olucak düzgün birşey bulamazsam sizin önerinize göre direk alıp çıkıcam işin içinden .

Yarın indirim öncesi etiketlerseniz ona göre öneri yapabilirim.

Soğutma olarak 360 MM sıvı soğutma alınabilir tabi bütçeye göre değişir.
İncehsapta İndirim saat 22: 00 itibariyle başlıyor. Pek işe yarar birşey göremedim ama sizde bi göz atabilirsiniz.
Sizin son olarak sıvı sogutu için bir ürün öneriniz ne olur bugun akşam
Anakart B550 DERSERNİZ B550
PSU belli zaten
Ram ve kasa + Sıvı soğutucu önerilerinizi alıcam Bütçem
7 -8 bin tüm bu işlemlere.
Varsa linkle paylaşırsanız önerinizi sevinirim en azından ürünün modeli belli olsun
@Sylveon

3900X indirime girecek ona bakabilirsiniz.

Ortalıkta B550 bir anakart yok.
R9 3900x elimde daha kutusunu bile açmak nasip olmadı 3 ay oldu geleli anakart bulamıyorum:)
Ekran Alıntısı.PNG

Bu ürünler şuan elimde sıfır kutusunda bekliyor.
Anakartım Psum Ram ve Kasam, Soğutucum yok .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı