R9 3900X sistem için yedek ekran kartı önerisi

AwayFromTheWorld

Hectopat
Selam parçalarını belirttiğim sistemimde ekran kartı chip arızası verdi en az 1 hafta elime geçmeyeceği için yedek bir ekran kartı almam gerek. Bütçe önemsiz.
AradIğım özellikler.
3 yıl garanti.
3 fanlı olması.
Sistem ise şu şekilde.
X570-E anakart.
3900X işlemci.
2x16 RAM.
(2080 Super)

Ben şahsen acil durum ekran kartı olarak 1050TI tutyorum. Gerek yok fazlasına sanki idarelik kart için.
İllaki olsun diyorsanız da : GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC D6X 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran Karti | ITOPYA

En son baktığımda sadece Gigabyte 3 yıl garanti veriyordu galiba başka bir marka bilen var mı?

1050 Ti Bu sistem için uygunmu tam bilmiyorum.
Dediğinize göre yedek / acil durum kartı arıyorsunuz. Neden çöpe atasınız bu kadar parayı? 2080 Bozulursa (umarım bozulmaz) 1050ti takar yeni kartı alana kadar idare ederdiniz. 3060-3070 gibi kart alıp ta yıllarca köşede yatırmak? :/ israf.

Şahsen bu model var bende. Bozuk pc falan geldiğinde test etmek için de kullanıyorum. Hem az yer kaplıyor hem tüm görevini yerine getiriyor. GPU'n bozulursa cs valo lol apex gta v.b tüm oyunlarını oynatabilecek bir kart. 2. El piyasasında 1000-1500'e rahat bulunabilir.
İlla sıfır dersen 1660-1650 al.

1650 olarak en iyi model fiyatına göre bu.

Evet arıza bitene kadar haklısınız israf konusundada haklısınız ancak o kart düzelir mi düzen tutarmı bilmiyorum o yüzden ana kartımda olabilr o yüzden darboğaz konusu vs olur mu oralarda pek bir bilgim yok.

Evet arıza bitene kadar haklısınız israf konusundada haklısınız ancak o kart düzelir mi düzen tutarmı bilmiyorum o yüzden ana kartımda olabilr o yüzden darboğaz konusu vs olur mu oralarda pek bir bilgim yok.
o işlemciye anca 4090 darboğaz verir o da 1080p de .
R7 5800X Var bende 4080'e kadar yürürüm bu işlemci ile. İster GT 710 Tak ister RTX 6000 Tak bir şey fark etmeyecektir. 2080s gayet yeterli bir gpu önümüzdeki seneler için.

Tam bilmiyorum bu darboğaz konusunu sistem toplarkende böyle sora sora ilerlemiştim

Tam bilmiyorum bu darboğaz konusunu sistem toplarkende böyle sora sora ilerlemiştim
hocam dilerseniz : Lotus.Repairs instagram sayfasına danışın onlar çok daha iyi yardımcı olurlar eğer bu konuda bilginiz zayıfsa. Burada böyle konulara pek ağırlık vermeyebilirler.

Ekran kartının Power chipi yanmış zor düzeltilebilir gibi gözüküyor artık Intel Arc A770 almayı düşünüyorum bu sisteme iyi gider mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…