R9 3900X ve 1080 Ti sistemde masaüstünde kasmalar

ekran kartı işlemciyi beslemiyormuş ondan dar boğaz oluşuyor dediler bana :S 1920*1080 60 hz

windowsun kendi sitesinden indirip kurdum 5 sefer temiz orjinal keyli windows her seferinde aynısnı yaptı. temiz kurulum yapmadım eufi kuruluma bile gittim. ne gibi bir test darboğaz oldugunu kanıtlar. topladığım pc yi geri verim i9 9900k mı alsam :(
Sizin işlemciniz çok güçlü yanlış bilgidir o.

Sizin işlemciniz çok güçlü yanlış bilgidir o.
1578426814170.png

peki bu sitedeki karşılaştırma bunu yazıyor bu site baz alınabilirmi ?

Hocam kafanız dan işlemcinizin güçsüz olduğu fikrini öncelikle bir çıkarın kesinlikle böyle bir şey söz konusu olamaz.
2. olarak nasıl bir takılma ile karşı karşıyasınız belki oyunlar da da oluyor siz fark etmiyorsunuz?

Eki Görüntüle 483494
Dostum bu site temelde bir mantığa dayanarak sonuçları paylaşıyor, çokta buraya bağlı kalmamak lazım.

Ryzen 7 3700 X - RX 5700 XT için yaptığım eşleştirmeye bile görselde yazan yazıyı verdi.

Eki Görüntüle 483494
Burda ki sonuçta size bu iki donanım birbirine darboğaz yapar demiyor, senin işlemcin çok güçlü bu ekran kartı bu işlemciye göre çok zayıf diyor. Yani diyor ki darboğaz olmaz ama senin işlemcin çok güçlü işlemcine göre daha iyi bir ekran kartı al diyor sana.

Anakartınızın BIOS unu güncellediniz mi ? AMD, Ryzen son seriler için BIOS güncellemeleri yapmaları konusunda kullanıcıları bilgilendirmişti. Mutlaka Anakartınızın BIOS güncellemesini yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı