R9 3900X ve RX 5700XT sistem PUBG'de FPS düşüşü

Emrex1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yeni bir sistem topladım ve yayın yapmaya başlayacağım fakat PUBG'de cok büyük sorunlar yaşıyorum. Henüz başka bir oyun denemedim bu arada. PUBG'yi indirdikten sonra 90 FPS ayarlarımı yapıp oyunu oynuyorum sorunsuz bir şekilde. Fakat PC'yi kapatıp ertesi gün açtığımda tekrardan 10-20 FPS'lere kadar düşüyorum ve acayip bir kasma yapıyor. FPS düşmesi anlık değil sürekli olarak kalıyor neden olabilir?
Sistem özellikleri:

AMD Ryzen 9 3900X

MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
G.Skill 32 GB (2x16 GB) Trident Z RGB 4000MHz CL19 DDR4 Dual Kit RAM
MSI MPG B550 GAMING Plus 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart
Seagate 500GB Firecuda 520 NVMe PCI-e Gen4 M.2 SSD (5000 MB Okuma / 2500 MB Yazma)
Seagate 2TB Barracuda 256MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0 Harddisk
AOC 23.6" C24G2U/BK 165Hz 1ms VGA 2X HDMI DP FreeSync Premium Curved Gaming monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Radeon 20.10.1
şu anda fark ettim youtubede gezerkende takılmalar yaşıyorum :(
şu anda yeni bir şey daha fark ettim Pcyi restartladığımda fps tekrardan 83 civarına geri çıktı ve pc hızlandı bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar?

Son düzenleme:
ekran kartımı bilgisayarcıda test ettirdim gayet iyi bir problem gözükmedi. WHQL sürücüsü tam olarak ne oluyor acaba? çok bilgim yok bu konularda. pcyi resetlediğimde fps 10dan tekrardan 83 e yükseldi

WHQL: Windows Hardware Quality Labs. Kabaca Microsoft tarafından test edilen ve onaylanan sürücü demek. Radeon için 20.9.1 sürücüsü şuan en güncel WHQL sürücüsüdür. Bilgisayarına stres testi yapmanda fayda var. Forumda araştırarak nasıl yapıldığını öğrenebilirsin. Kafanı karıştıran bir yer olursa sormaktan çekinme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı