R9 390X Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti sorunu

Expor

Kilopat
Oyun oynarken [Basit oyunlarda(grafiği düşük) sorun yaşamıyorum] ekranım kararıyor. Arka planda sesli iletişim kurduğum arkadaşlarımın sesi dahil hiçbir ses gelmiyor. Kendini yeniden başlatmıyor fakat Power tuşu açık ve fanlar çalışır halde kalıyor.
Ekran kartı, işlemci sıcaklığı, işlemci kullanımını kontrol etmeye başladım. Gözüme çarpan bir detay oldu, ekran kartım 76 derecede olduğu zaman bu olay tekrarlanıyor. Daha önceki zamanlarda daha yüksek değerlerde bir sorun yaşamadım. Bazı araştırmalar yaptım denedim fakat beceremedim bir türlü. DDU ile ekran kartı driveri silip baştan yükledim sorunu gidermedi.
Fanlarım temiz tozlu değil. Ekran kartına OC yapmadım. Bir keresinde ekran gitti ve geri geldi şu uyarıyı aldım "amdkmdap görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu". Çözüm için yardımcı olur musunuz?
Sistemim ise şöyle;
  • İşlemci: Intel Core i7 6700K
  • RAM: 16GB DDR4 2133Mhz (8x2)
  • Ekran Kartı: MSI AMD Radeon R9 390X
  • Kasa: ZALMAN Z11 NEO 700W ATX
  • Anakart: MSI B150 GAMING M3

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Recep Baltaş Furmark indirdim dediğiniz gibi stres testi yapmak için. Fakat uygulamanın exesine tıklamama rağmen açılmadı. Bilgisayarıma yeni format attım. Furmark uygulamasının çalışması için yüklü olması gereken şeyler varsa bilgi verebilir misiniz? Ayrıca msi afterburner uygulamasında böyle bir durumla karşı karşıya kaldım.

Dosya Ekleri

• msi afterburner.png
    msi afterburner.png
    133,1 KB · Görüntüleme: 54
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı