R9 5900X & RTX4080 sisteme 5 bin TL anakart önerisi

Bütçe
5000

123Deniz123

Centipat
Daha fazla  
4080 ve 5900X'li bir sistem topladım. Anakart, SSD ile uyumlu olmadığı için sattım. Şimdi ona göre bir anakart arıyorum.

Sistem parçalarım şunlar:

Palit 4080,
Ryzen 5900X,
Samsung 980 Pro M.2 SSD 2TB,
G.Skill Trident Z Neo RGB 64 GB (2x32 GB) 3600MHz DDR4 RAM (F4-3600C18D-64gtzn),
Cooler Master MWE V2 80Plus Gold 1250W 140mm PSU.

Şimdi ASUS'un sürücü listesinden baktım ama kullandığım SSD ve RAM uyum listesinde yok diğer aldığım anakartta bu yüzden 1 ay çektim :D şimdi o yüzden uyumluluk listesine göre hareket ediyorum ona göre önerebilir misiniz? Rica etsem teşekkür ederim.

Çıkardı hocam ROG Crosshair X570 VIII Hero anakart ile çalışmadı 2 kez servise gitti iki kez de sorun yok deyip geri geldi ve SSD uyumluluk listesini kontrol edin dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkardı hocam ROG Crosshair X570 VIII Hero anakart ile çalışmadı 2 kez servise gitti iki kez de sorun yok deyip geri geldi ve SSD uyumluluk listesini kontrol edin dediler.
Anlıyorum da bence servis size otomatik bir cevap vermiş. Donanımsal bir sorun olması daha olası, kaldı ki bu tarz listeler güncellenmiyor da genelde. Bu nedenle sonradan durum değişmiş de olabilir. Sonuç olarak ben sorun olacağını düşünmemekle birlikte elbette temkinli olmak hakkınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı