R9 5900X Rust oynarken 75 derece normal mi?

B.Özdemir

Decipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Ryzen 9 5900X kullanıyorum ve soğutma olarak MSI MAG CoreLiquid C360 kullanıyorum. Rust oynarken bu sıcaklıkları görmem normal mi? %100'de çalışıyor pump fan vb.

sdsd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD kullanan birisi değilim ama bu sıcaklarında normal olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Sıvı soğutmanın fanları ve pompa devri Full yükte olmasına rağmen bu sıcaklıklar aşırıya kaçıyor. Sıvı soğutmanın macunu yeni mi yeni ise soğutmanız görevini yapmıyor ya da işlemcinizde OC ws voltaj ayarı yaptınız mı? Bir sürü etken var biraz daha detaylı olursanız form üyeleri muhakkak yardımcı olacaklardır. Geçmiş olsun.

Güç tüketimini görmeden bir kanıya varmamız çok zor.

AMD kullanan birisi değilim ama bu sıcaklarında normal olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Sıvı soğutmanın fanları ve pompa devri Full yükte olmasına rağmen bu sıcaklıklar aşırıya kaçıyor. Sıvı soğutmanın macunu yeni mi yeni ise soğutmanız görevini yapmıyor ya da işlemcinizde OC ws voltaj ayarı yaptınız mı? Bir sürü etken var biraz daha detaylı olursanız form üyeleri muhakkak yardımcı olacaklardır. Geçmiş olsun.

Macun yeni fakat diğer değerleri paylaşacağım.

asdasd.png

Son düzenleme:
Güç tüketimi hala gözükmüyor.

Nereyi atmam gerek ya da nereden.

Sorunu çözdüm galiba sıvı soğutma borularından bir tanesi ekran kartı plakasına cok yakın ve yapışık durduğu için boruyu çok ısıttığı için işlemcim aşırı ısınıyormuş 86 90 dereceleri gören işlemcim Max 76 gördü oyunda ise 66 70 arası.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı