Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Kasım 2023 #11 üzgünduşbaşlığı dedi: Hocam çözünürlükle gecikmenin bir bağlantısı var mı 49.4 ms çok fazla değil mi ? Genişletmek için tıkla... Videolu olarak nasıl seyirdiğini görmem lazım bu şekilde zor oluyor, ve hayır ikisi ayrı şeyler.
üzgünduşbaşlığı dedi: Hocam çözünürlükle gecikmenin bir bağlantısı var mı 49.4 ms çok fazla değil mi ? Genişletmek için tıkla... Videolu olarak nasıl seyirdiğini görmem lazım bu şekilde zor oluyor, ve hayır ikisi ayrı şeyler.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.661 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 14 Kasım 2023 #12 İmkansız ötesi böyle bir darboğaz yaşamanız.
Huck2434 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 601 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #13 Kaanolovski dedi: Videolu olarak nasıl seyirdiğini görmem lazım bu şekilde zor oluyor, ve hayır ikisi ayrı şeyler. Genişletmek için tıkla... Hocam konunun takibini yapar mısın birazdan oyuna giriyorum 10 dk falan oynayayım buraya hemen paylaşacağım. Merdt dedi: İmkansız ötesi böyle bir darboğaz yaşamanız. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende sizin gibi düşünüyorum ama darboğaz testleri öyle söylemiyor cok inanmamak mı lazım. Kaanolovski dedi: Videolu olarak nasıl seyirdiğini görmem lazım bu şekilde zor oluyor, ve hayır ikisi ayrı şeyler. Genişletmek için tıkla... Hocam video yüklenmiyor yalnız şu an bakıyor 40'ın altına düşmüyor ms oyunla alakalı olabilir mi? Son düzenleme: 14 Kasım 2023
Kaanolovski dedi: Videolu olarak nasıl seyirdiğini görmem lazım bu şekilde zor oluyor, ve hayır ikisi ayrı şeyler. Genişletmek için tıkla... Hocam konunun takibini yapar mısın birazdan oyuna giriyorum 10 dk falan oynayayım buraya hemen paylaşacağım. Merdt dedi: İmkansız ötesi böyle bir darboğaz yaşamanız. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende sizin gibi düşünüyorum ama darboğaz testleri öyle söylemiyor cok inanmamak mı lazım. Kaanolovski dedi: Videolu olarak nasıl seyirdiğini görmem lazım bu şekilde zor oluyor, ve hayır ikisi ayrı şeyler. Genişletmek için tıkla... Hocam video yüklenmiyor yalnız şu an bakıyor 40'ın altına düşmüyor ms oyunla alakalı olabilir mi?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.661 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 14 Kasım 2023 #14 Huck2434 dedi: Vallahi bende sizin gibi düşünüyorum ama darboğaz testleri öyle söylemiyor cok inanmamak mı lazım. Genişletmek için tıkla... Darboğaz testinden kastınız nedir?
Huck2434 dedi: Vallahi bende sizin gibi düşünüyorum ama darboğaz testleri öyle söylemiyor cok inanmamak mı lazım. Genişletmek için tıkla... Darboğaz testinden kastınız nedir?
Huck2434 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 601 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #15 Bottleneck testlerinde siteye girdiğimiz zaman %10'luk bir darboğaz çıkarıyor oyundan oyuna farklılık gösteriyor ama
Bottleneck testlerinde siteye girdiğimiz zaman %10'luk bir darboğaz çıkarıyor oyundan oyuna farklılık gösteriyor ama
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.661 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 14 Kasım 2023 #16 Huck2434 dedi: Bottleneck testlerinde siteye girdiğimiz zaman %10'luk bir darboğaz çıkarıyor oyundan oyuna farklılık gösteriyor ama Genişletmek için tıkla... O siteleri ciddiye almanızı tavsiye etmem.
Huck2434 dedi: Bottleneck testlerinde siteye girdiğimiz zaman %10'luk bir darboğaz çıkarıyor oyundan oyuna farklılık gösteriyor ama Genişletmek için tıkla... O siteleri ciddiye almanızı tavsiye etmem.