Bütçen nedir?İşlemci olarak AMD Ryzen 9 7950x3D düşünüyorum ama anakartta çok kararsız kaldım.
Güzel bir kart ama 7950X3D, 7800X3D'ye benzemez, bu kart o işlemci biraz zayıf kalır.
Muadillerine daha iyi VRM performansı ve daha düşük fiyat.
İşlemci olarak AMD Ryzen 9 7950x3D düşünüyorum ama anakartta çok kararsız kaldım.
Ne konuda zayıf kalır hocamGüzel bir kart ama 7950X3D, 7800X3D'ye benzemez, bu kart o işlemci biraz zayıf kalır.
Sadece sesli düşünüyorum, bu kadar yüksek anakartların overkill olduğunu düşünüyorum.
Chipsetin kendisi ve kartın güç dağıtımı biraz zayıf kalır ama çoktan sorun olamaz muhtemelen.Ne konuda zayıf kalır hocam
Sadece sesli düşünüyorum, bu kadar yüksek anakartların overkill olduğunu düşünüyorum.
Tek sorunu pcie X16 portunun 4.0 destekli olması. O da günümüzde problem olmaz, hala 3.0'lar bile problem olmuyor, ama 5 yıl sonra bilemiyorum. Bir de tabi ki mATX. Onun dışında çok iyi VRM performansı da var.Chipsetin kendisi ve kartın güç dağıtımı biraz zayıf kalır ama çoktan sorun olamaz muhtemelen.
Tek sorunu PCI-e X16 portunun 4.0 destekli olması. O da günümüzde problem olmaz, hala 3.0'lar bile problem olmuyor, ama 5 yıl sonra bilemiyorum. Bir de tabii ki mATX. Onun dışında çok iyi VRM performansı da var.
Belki B850 tercih edilebilir ama o da direkt 2X fiyat demek.
fiyatı fena iyi, bu kesinlikle tercih edilir. Çok da iyi olur. Bu seviyede fiyatı olduğunu bilsem direkt bunu önerirdim.mATX bir sorun değil, hiçbir sıkıntı yaratmaz.
Ayrıca bu kart 9K TL, yine Beyaz Aorus Elite B850M modeli 10.4k TL aralarında 1.400TL varken B850M daha mantıklı geliyor.
Bu bütçeyle alıncak en iyi anakart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.