R9 9800x3D işlemci görüntü vermiyor

Bravdo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 9800x3D işlemcisini aldım. Anakart modelim MSI Pro X870-P. BIOS sürümüm A31. en sürümde yüklü fakat görüntü gelmiyor ekrana. İşlemciyi söktüm macunu da yeni sürmüştüm fakat söktüm diye sildim. Yeniden süreceğim. Şu an iş yerine gideceğim için geri takmadım. Anakarta işlemciyi acaba ilk taktığımda neden görüntü gelmedi ekrana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 9800x3D işlemcisini aldım. Anakart modelim MSI Pro X870-P. BIOS sürümüm A31. en sürümde yüklü fakat görüntü gelmiyor ekrana. İşlemciyi söktüm macunu da yeni sürmüştüm fakat söktüm diye sildim. Yeniden süreceğim. Şu an iş yerine gideceğim için geri takmadım. Anakarta işlemciyi acaba ilk taktığımda neden görüntü gelmedi ekrana?
Galiba ekran kartınız yok ve görüntüyü anakart üzerinden almak istiyorsunuz anladığım kadarıyla, eğer montajı doğru yaptınığınıza eminseniz ve DP veya HDMI, hangi kabloyu kullanıyorsanız anakart üzerinde doğru portu kullandığınıza emin olun.

Anakart üzerinde arıza ledlerinden yanan yok mu? Belki RAM uyuşmazlığı vardır, malum AM5'ler RAM beğenmiyor kolay kolay.

Anakart üzerinde arıza ledlerinden yanan yok mu? Belki RAM uyuşmazlığı vardır, malum AM5'ler RAM beğenmiyor kolay kolay.
Sarı ve kırmızı ışık yanıyodu taktığım zaman işlemciyi fakat işe gideceğim için işlemciyi söktüm yeniden monteleyeceğim eve geçeceğim zaman 9800x3D almadan önce 7800x3D işlemcim ile gayet uyumlulardı ramlerimin markası g skill z5 neo AMD destekliyor yani.
anakarttan BİOSU resetlediğim zaman yine sarı ve kırmızı ışık geliyordu o yüzden çareyi söküp yeniden takmakla bulacağım diyerek işlemciyi söktüm.

R9? R7 olmasın. İlla R9 diyosanız piyasada replikası çok diyolardı dolandılırmış olmayasınız?
R7 hocam

Galiba ekran kartınız yok ve görüntüyü anakart üzerinden almak istiyorsunuz anladığım kadarıyla, eğer montajı doğru yaptınığınıza eminseniz ve DP veya HDMI, hangi kabloyu kullanıyorsanız anakart üzerinde doğru portu kullandığınıza emin olun.
Ekran kartım var hocam yeni aldım

Elektriği boşaltıp ve cmos'dan reset atıp biraz bekledikten sonra PC'yi açtım görüntü geldi sorun çözülmüştür teşekkür ederim yardımlarınız için iyi geceler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı