yipyipss

Hectopat
Fantezi sistem topluyorum coldpower seawave 7X ARGB fan kasası aldım yeni çıkacak am 5 uyumlu 9950 X3D işlemci alacağım ancak soğutucusunda kararsız kaldım. DeepCool LD360, Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB, Thermalright Phantom Spirit 120 SE ve ID-Cooling frozn A720 soğutuclarını araştırmalrım sonucunda makul buldum. Bu Arctic'le LD3600'ın arasında performans kaybı yok gibi ama ort 1390 TL fiyat farkı var olarak gözlemledim. Stoktan dolayı fiyatı şişik gibime geliyor ort 4-5k verebilirim ama fiyat performans da olsun istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Benim tavsiyem Enermax'tır. Arctic gibi kalın bir soğutma bloğuyla gelir. Altta inceleme sundum.

Hocam benim yazdığım soğutucuların da olduğu bir inceleme var mıdır elinizde sizin attığınızı karşılaştırmak adıına. İnternette arattım ancak bir sonuca varamadım ayrı kaynaklar çıkıyor onların sistemi olsun ortam koşulu olsun aynı olmadığından farklı sonuçlar çıkabilir.

Hocam benim yazdığım soğutucuların da olduğu bir inceleme var mıdır elinizde sizin attığınızı karşılaştırmak adıına. İnternette arattım ancak bir sonuca varamadım ayrı kaynaklar çıkıyor onların sistemi olsun ortam koşulu olsun aynı olmadığından farklı sonuçlar çıkabilir.
İnceleme sundum zaten. O incelemede baz alabileceğiniz birden fazla soğutucu var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı