Radeon 21.7.1 güncellemesi yapılır mı?

Arif Acar

Hectopat
Arkadaşlar RX570 ITX 4 GB VRAM'e sahibim. Ve böyle bir güncelleme geldi yapmalı mıyım? Neden soruyor bu adam böyle bir şey diyecekseniz en son sürüm güncellemeleri indirdiğimde bazı buglarla karşılaşıyorum. Böyle bir şey olmasını da istemiyorum. Sizce yapayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence önerilen sürümde kal şu anki önerilen sürüm:
Adrenalin 21.6.1 recommended (WHQL)

Sanırım isteğe bağlı bir güncelleme hocam.

Yanlış hatırlamıyorsam o sürüm opsiyonel. WHQL olduğunda geçebilirsiniz.

Otomatik çeviri;
İşinize yarar bir değişiklik yoksa bekleyin derim.

Otomatik çeviri;

İşinize yarar bir değişiklik yoksa bekleyin derim.

Hocam, ben kurmustum. Simdi FPS düşmesi yasıyorum. Ne yapacağım? DDU ile falan bir şey mi yapılmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, ben kurmustum. Simdi FPS düşmesi yasıyorum. Ne yapacağım? DDU ile falan bir şey mi yapılmalı?
Hocam DDU programı ile "kaldırdıktan sonra yeniden başlat" seçeneğini kullanarak mevcut sürücüyü kaldırın. Yeniden başlatma sonrası daha önce kullandığınız sürümü yükleyin.

Hocam DDU programı ile "kaldırdıktan sonra yeniden başlat" seçeneğini kullanarak mevcut sürücüyü kaldırın. Yeniden başlatma sonrası daha önce kullandığınız sürümü yükleyin.

Hocam Denetim Masası'ndan Radeon'u kaldırıp WHQL versiyonu yeniden yükledim

Sorun devam ediyorsa DDU ile kaldırıp aynı sürücüyü tekrar kurun hocam.

ben güncelledim güncellemeden sonra her oyuna girince 5 6 saniye ekran kitleniyor ama sadece oyunun ekranı yeni bir güncelleme bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…