Radeon 4600 Valorant DX 11 hatası

GameX

Centipat
Katılım
1 Nisan 2021
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aylardır Valorant oynuyorum ve eski bir arkadaşımı da oynamak için çağırdım. Oyunda DX11 hatası alıyormuş."DX11 feature Level 10.0 is required Ti run the Engine" yazan bir hata. Ve yardım etmemi istedi. Ben de sizden yardım istiyorum. Sistemi RAM 3.25, ekran kartı AMD Radeon 4600 DirectX 11.2 600GB SSD. İşlemci Intel 2.65 GHz; anakart Foxconn. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınızın ekran kartı DirectX 11 desteklemiyor muhtemelen. Çözümü DirectX 11 destekli yeni bir ekran kartı. DXCPL tarzı force warp yöntemleri var ama önermiyoruz, oyun için yetersiz olan sistemi Valorant'ı açmaya zorluyor.
 
Arkadaşınızın ekran kartı DirectX 11 desteklemiyor muhtemelen. Çözümü yeni bir ekran kartı. DXCPL tarzı Force warp yöntemleri var ama önermiyoruz, oyun için yetersiz olan sistemi Valorant'ı açmaya zorluyor.

Aman hocam bir Valorant oynayacaktı adama ekran kartı aldırdınız :D
 
Aman hocam bir Valorant oynayacaktı adama ekran kartı aldırdınız :D

Aynen sjsjsjsjs.

Arkadaşınızın ekran kartı DirectX 11 desteklemiyor muhtemelen. Çözümü DirectX 11 destekli yeni bir ekran kartı. DXCPL tarzı Force warp yöntemleri var ama önermiyoruz, oyun için yetersiz olan sistemi Valorant'ı açmaya zorluyor.

Anladım teşekkürler yardımlarınız için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı