A Ali Demirezer Femtopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 3 26 Temmuz 2020 #11 UmutSZ dedi: Dizüstü bilgisayarımda Radeon 530 kullanıyorum. Radeon ayarlarında ekran ve video bölümü yok. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bendede AMD Radeon 530 ekran kartı var driver yüklediğimde r7 m440 oluyor çözebilen varmı? bu arada hangi driver sürümünü kullanıyorsunuz?
UmutSZ dedi: Dizüstü bilgisayarımda Radeon 530 kullanıyorum. Radeon ayarlarında ekran ve video bölümü yok. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bendede AMD Radeon 530 ekran kartı var driver yüklediğimde r7 m440 oluyor çözebilen varmı? bu arada hangi driver sürümünü kullanıyorsunuz?
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 27 Temmuz 2020 #12 Ali Demirezer dedi: Bendede AMD Radeon 530 ekran kartı var driver yüklediğimde r7 m440 oluyor çözebilen varmı? bu arada hangi driver sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şuradan WHQL sürücüsünü indirin ve kurmadan önce önceki driverı silin. Sonra indirdiğiniz sürücüyü kurun.
Ali Demirezer dedi: Bendede AMD Radeon 530 ekran kartı var driver yüklediğimde r7 m440 oluyor çözebilen varmı? bu arada hangi driver sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şuradan WHQL sürücüsünü indirin ve kurmadan önce önceki driverı silin. Sonra indirdiğiniz sürücüyü kurun.
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Temmuz 2020 #13 Ali Demirezer dedi: Bendede AMD Radeon 530 ekran kartı var driver yüklediğimde r7 m440 oluyor çözebilen varmı? bu arada hangi driver sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı kart, yazılım sürümü: 20.7.2 Bendde sorun yok aldığımdan beri normal çalışıyor.
Ali Demirezer dedi: Bendede AMD Radeon 530 ekran kartı var driver yüklediğimde r7 m440 oluyor çözebilen varmı? bu arada hangi driver sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı kart, yazılım sürümü: 20.7.2 Bendde sorun yok aldığımdan beri normal çalışıyor.
Y yusuff101 Decapat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 78 13 Eylül 2020 #14 AB7SS dedi: Aynı ekran kartı ve benzer bir sorun bende de var. 1 yıl önce çözmeye çalışıyordum tam çözemedim. Benim ekran kartım devreye girmediği için R6'da 20 FPS alıyorum . Genişletmek için tıkla... Yapman gereken basit Windows arama yerine oyun ayarları yaz grafik ayarları oradan göz at oyunu seç ona tıkla yüksek performans al halloldu.
AB7SS dedi: Aynı ekran kartı ve benzer bir sorun bende de var. 1 yıl önce çözmeye çalışıyordum tam çözemedim. Benim ekran kartım devreye girmediği için R6'da 20 FPS alıyorum . Genişletmek için tıkla... Yapman gereken basit Windows arama yerine oyun ayarları yaz grafik ayarları oradan göz at oyunu seç ona tıkla yüksek performans al halloldu.