Radeon 530 Kod 43 hatası

Frank Grillo

Hectopat
Bilgisayarı her açtığımda ekran kartında kod 43 hatası oluyor. Devre dışı bırak etkinleştir dediğimde düzeliyor fakat yazılımı vb. asla çalışmıyor. Çeşitli yollar denedim (DDU, BIOS sıfırlama). En son kurtarma seçeneklerinden hata ayıklamayı etkinleştirme yapıp açtığımda çalışıyordu fakat kapatıp yeniden açtığımda yeniden hata veriyor. 1 haftadır uğraşıyorum. Ne yapmalıyım?

Ekran kartı ve sistem özellikleri nedir? Bu hata donanımsal da olabiliyor.

• i5 8250U
  • 8 GB RAM
  • Radeon 530

Bir hafta önce oyun oynarken bir anda mavi ekran yedim. Ondan sonra hep böyle oluyor. Bilgisayarı sıfırladım Windows'u son sürüme güncelledim fakat hala bir çözüme ulaşamadım. Önceden devre dışı bırak etkinleştir yapınca da çalışmıyordu fakat artık o işe yarıyor. Yani aygıt yöneticisinde çalışıyor görünüyor ama ne yazılımı çalışıyor ne de görev yöneticisinde gözüküyor. Zaten bilgisayarı kapatıp açtığım an yeniden hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin bir teşhis koyabiliyor muyuz? En azından boşuna yazılımsal yollarla daha fazla uğraşmayayım

Recep abime güvenebilirsin. Ayrıyeten bana da reballing işlemi yapılacak gibi geliyor. Masaüstü mü dizüstü mü? Ayrıyeten düzen tutmayabiliyor da. Fırınlama yaparak da düzelebiliyor. Ama sorumluluk kabul etmem. Zaten geçici bir işlem gibi geliyor bana. HD 7850 kartımda denedim. Biraz da şans işi.

Dizüstü. Fırınlama ile uğraşacağımı zannetmiyorum. Entegre ekran kartıyla aynı ayardı harici olan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…