Eren Vuenx Kilopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #1 Laptop özelllikleri resimde gördüğünüz gibi. Bütün oyunlarda bu özelliklere göre verdiği performans düşük bunun sebebi nedir?
Laptop özelllikleri resimde gördüğünüz gibi. Bütün oyunlarda bu özelliklere göre verdiği performans düşük bunun sebebi nedir?
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2018 #2 Oyunları AMD ekran kartıyla mı açıyorsun ?
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 4 Ağustos 2018 #3 Hangi oyunları oynuyorsun?
Eren Vuenx Kilopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #4 Elyr dedi: Hangi oyunları oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Lol,csgo,ets2,rocket league,garrys mod ve paladins gibi oyunlar oynuyorum.Başka oyunlarada almak istiyorum fakat bu sisteme güvenmiyorum Razer60 dedi: Oyunları AMD ekran kartıyla mı açıyorsun ? Genişletmek için tıkla... O konuda bir fikirim yok nereden öğrenebilirim.
Elyr dedi: Hangi oyunları oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Lol,csgo,ets2,rocket league,garrys mod ve paladins gibi oyunlar oynuyorum.Başka oyunlarada almak istiyorum fakat bu sisteme güvenmiyorum Razer60 dedi: Oyunları AMD ekran kartıyla mı açıyorsun ? Genişletmek için tıkla... O konuda bir fikirim yok nereden öğrenebilirim.
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2018 #5 Hocam Teamviwer var mı ? veya sana ulaşabileceğim Facebook adresi falan.
Eren Vuenx Kilopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #6 Razer60 dedi: Hocam Teamviwer var mı ? veya sana ulaşabileceğim Facebook adresi falan. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda discord mevcut sendede varsa oradan iletişim kurabiliriz.
Razer60 dedi: Hocam Teamviwer var mı ? veya sana ulaşabileceğim Facebook adresi falan. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda discord mevcut sendede varsa oradan iletişim kurabiliriz.
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2018 #7 DC adresini at hocam.
Eren Vuenx Kilopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #8 Razer60 dedi: DC adresini at hocam. Genişletmek için tıkla... Discord bilgilerim Eren Güler #7013.Bir yemek yiyecem affına sığına sonra konuşsak bir sıkıntı olur mu ? Eren Vuenx dedi: Discord bilgilerim Eren Güler #7013.Bir yemek yiyecem affına sığına sonra konuşsak bir sıkıntı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Bir 20 dakika sonra ?
Razer60 dedi: DC adresini at hocam. Genişletmek için tıkla... Discord bilgilerim Eren Güler #7013.Bir yemek yiyecem affına sığına sonra konuşsak bir sıkıntı olur mu ? Eren Vuenx dedi: Discord bilgilerim Eren Güler #7013.Bir yemek yiyecem affına sığına sonra konuşsak bir sıkıntı olur mu ? Genişletmek için tıkla... Bir 20 dakika sonra ?
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2018 #9 @Eren Vuenx Sorun değil hocam.
Eren Vuenx Kilopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #10 İlerleme @Razer60 kardeşimin yardımıyla radeon 530 ekran kartını güncelledim ve r7 m340 oldu sorun hala devam ediyor burdan @Razer60 yardımlarından dolayı kendisine teşekkür ederim.
İlerleme @Razer60 kardeşimin yardımıyla radeon 530 ekran kartını güncelledim ve r7 m340 oldu sorun hala devam ediyor burdan @Razer60 yardımlarından dolayı kendisine teşekkür ederim.