Kartı Black Friday zamanında almıştım. O zamandan beri bütün "recommended" driverları indirdim fakat hepsinde farklı sorunlar yaşadım. En son gelen driver 20.2.2'de 5700 serilerinde olan sorunları (siyah ekran, anlık görüntü gidip gelmesi ve mavi ekran... gibi) giderdik demelerine rağmen ben hala mavi ekran sorunu yaşıyorum. Son zamanlarda çok sık olmaya başladı ve bazen Windows açılırken de görüntü gelmiyor. 5700 serisinden ekran kartı kullanan varsa siz hangi driverda kullanıyorsunuz? Sorunsuz bir driver bulabilen var mı ya da sorununuzu nasıl çözdünüz? Minidump
Yahu arkadaşım en sonunu kullanın. Aynı sorular sürekli soruluyor. Baksan görürsün. En son sürücüleri optimize ediyorlar bu kart için. Mavi ekran sorunu da sürücüyle alakalı değil. BIOS'unuz güncel değilse yapar. Bu PCI-e 4.0 bir kart. BIOS'unuzu ve sürücünüzü güncel tutun. Hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız. Varsa bir sorun ya anakart ya da ekran kartından dolayıdır.
Yahu arkadaşım en sonunu kullanın. Aynı sorular sürekli soruluyor. Baksan görürsün. En son sürücüleri optimize ediyorlar bu kart için. Mavi ekran sorunu da sürücüyle alakalı değil. BIOS'unuz güncel değilse yapar. Bu PCI-e 4.0 bir kart. BIOS'unuzu ve sürücünüzü güncel tutun. Hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız. Varsa bir sorun ya anakart ya da ekran kartından dolayıdır.
Kardeşim driver yazılımlarında sıkıntı oluyor eski sürüm kullanıyorum güncellerden daha iyi çalışıyor ekran kartı güzel fakat AMD daha tam yazılımı oturtamadı bu kart için. Eğer kart hakkında bilgin olsaydı böyle bir şey yazamazdın.