Hocam 144hz olacaktı yanlış olmuş
FreeSync desteklemiyor zaten 144hz bile almayayım mi şimdi
Oynadığım her oyunu 90 fps sabitlerim olmaz mı yeni sistem alana kadar yoksa yine sorun mu çıkar freesync olmadığından.
Hocam 144hz olacaktı yanlış olmuş
FreeSync desteklemiyor zaten 144hz bile almayayım mi şimdi
Oynadığım her oyunu 90 fps sabitlerim olmaz mı yeni sistem alana kadar yoksa yine sorun mu çıkar freesync olmadığından.
sisteminizin 60 kareden yukarı performans vereceği oyun sayısı epey kısıtlı. ama kesin olarak monitor almam gerekiyor diyorsanız bu devirde 60 veya 75hz monitorlere para vermenin pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. baştan yatırımınızı 144hz için yapın ilerde sistem güncelleme fırsatı bulduğunuzda rahat edersiniz diye düşünüyorum
sisteminizin 60 kareden yukarı performans vereceği oyun sayısı epey kısıtlı. ama kesin olarak monitor almam gerekiyor diyorsanız bu devirde 60 veya 75hz monitorlere para vermenin pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. baştan yatırımınızı 144hz için yapın ilerde sistem güncelleme fırsatı bulduğunuzda rahat edersiniz diye düşünüyorum
Şimdi 1ms 144hz 24 inch monitör alırsam sistem sıkıntı çıkarmaz ve çalışır değil mi? En kötü league of legends oynuyorum zaten. 60fps sabitlerim oyunu öyle oynarım. Olur mu sorunsuz şekilde çalışır mı monitör bu sayede.. 6 ay sonra düşük bütçeli sistem alıcam sıfır. Günümüzdeki 4200TL olanlardan.
Hocam, League of Legends gibi bir oyun oynuyorsanız, diğer oyunları grafik ve zevk için oynuyorsanız, LoL harici oyun dünyasında profesyonellik düşünmüyorsanız, 75Hz 1 ms ve inç olarak 24 inç bir monitör hem o sisteme hemde size gayet yeterli olacaktır.
144 Hz varken 75 Hz alınmazmış. Niye ihtiyacımızın dışında ki ürüne 1000-500 TL fazla verelim ki?
Hocam, League of Legends gibi bir oyun oynuyorsanız, diğer oyunları grafik ve zevk için oynuyorsanız, LoL harici oyun dünyasında profesyonellik düşünmüyorsanız, 75Hz 1 ms ve inç olarak 24 inç bir monitör hem o sisteme hemde size gayet yeterli olacaktır.
144 Hz varken 75 Hz alınmazmış. Niye ihtiyacımızın dışında ki ürüne 1000-500 TL fazla verelim ki?
Ben 144hz varken alınmaz diye bir şey demem ama 6 ay sonra günümüzdeki 4300tl ye olan sistemler var onlardan birini alacağım zaten. Benim demek istediğim şimdiden bu monitörü bu sistem için de alsam bir sorun olmaz değil mi yani almalı mıyım ve ekstra olarak bu kriterlerde nasıl bir monitör hangi panelde monitör almalıyım önerileriniz var mı demek istedim
Hocam, kriterler kişilerin tercihleri oluyor genelde. Ben daha cok grafik/keyif için olduğu için, VA panel önerdiler, 72 Mhz gayet yeterli geldi, Curved ekran ve FreeSync oldugu için özellikle, imzamda ki monitörü aldım. Öncelikle kriterlerininizi kendiniz oluşturup ardından, seçimleri buna göre yapmanız gerekiyor.
Hocam, kriterler kişilerin tercihleri oluyor genelde. Ben daha cok grafik/keyif için olduğu için, VA panel önerdiler, 72 Mhz gayet yeterli geldi, Curved ekran ve FreeSync oldugu için özellikle, imzamda ki monitörü aldım. Öncelikle kriterlerininizi kendiniz oluşturup ardından, seçimleri buna göre yapmanız gerekiyor.
İşlemci ve anakartım 2010 yılından beri var.
Ekran kartı ve güç kaynağını 11 ay önce 2.el olarak aldım.
League of legends oynuyorum sadece.
Küçük kardeşim cs go ve dead by daylight oynuyor arada.
Kriter belirleme yanlış olur bu konulardan çok anlamam.
Ekran kartım freesync zaten desteklemiyormuş.
Hangi panel monitör daha iyi olur VA sanırım ama emin değilim.
O yüzden 1ms 144hz ve 23.6, 23.8, 24, 24.5 inchlerden birisi olması şartıyla bana öneriniz nedir? Yardımcı olur musunuz?