Radeon 7800 sistemde CS:GO'da aniden FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 7

DjBerky

Femtopat
Arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce girdim en son PC'ye, ve girdigim zaman bir arkadaşım var sadece onunla da CS:GO giriyoruz, her neyse konuya gelecek olursak 2 gün önce girdiğimde mükemmel bir sekilde 120-130-144 FPS alırken şimdi az önce girdim ve olay şu:
Her zaman ki gibi Discord platformu üzerinden buluştuk CS:GO girelim diye, ben her şeyden habersiz şekilde girdim gayet normal şekilde FPS Max odur budur bunları yaptım fakat bunları yaptığım halde hâla 70 veya 80 FPS veriyordu, içimden belki güncelleme gelmiştir oyun icinde düzelir falan dedim ama arkadaş davet attı ve o an şoku yaşadım, adam bana davet attı (lobi daveti) ve attığı an FPS 20'ye düştü, sonra oyun Ara'ya tıkladık ve o an işler daha da kötülesti bir anda 2 FPS ve 5 FPS arası dustu.
(Not: Ekran kartı ile bir ilgisi oldugunu sanmiyorum öyle olsaydı önceden yaşardım bu durumu)
Sistemim:
İslemci: Intel Core i5.
Ekran kartı/Amd: Intel HD Graphics 4000 / Radeon 7800.
Windows 7.
Sorun nedir nas çözülür bilen varsa cevaplarsa sevinirim, kusura bakmayın uzun yazdım vaktinizi aldım :/

Arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce girdim en son PC'ye, ve girdigim zaman bir arkadaşım var sadece onunla da CS:GO giriyoruz, her neyse konuya gelecek olursak 2 gün önce girdiğimde mükemmel bir sekilde 120-130-144 FPS alırken şimdi az önce girdim ve olay şu:
Her zaman ki gibi Discord platformu üzerinden buluştuk CS:GO girelim diye, ben her şeyden habersiz şekilde girdim gayet normal şekilde FPS Max odur budur bunları yaptım fakat bunları yaptığım halde hâla 70 veya 80 FPS veriyordu, içimden belki güncelleme gelmiştir oyun icinde düzelir falan dedim ama arkadaş davet attı ve o an şoku yaşadım, adam bana davet attı (lobi daveti) ve attığı an FPS 20'ye düştü, sonra oyun Ara'ya tıkladık ve o an işler daha da kötülesti bir anda 2 FPS ve 5 FPS arası dustu.
(Not: Ekran kartı ile bir ilgisi oldugunu sanmiyorum öyle olsaydı önceden yaşardım bu durumu)
Sistemim:
İslemci: Intel Core'i5.
Windows 7.
Sorun nedir nas çözülür bilen varsa cevaplarsa sevinirim, kusura bakmayın uzun yazdım vaktinizi aldım :/

Güncelleme vs. gelmiştir başlatma seçeneklerini ve FPS kodlarını tekrar yaz YouTube'a konichiwa FPS artırma yaz orada 3 tane video var hepsini izle eski haline döner

Sistemim:
İslemci: Intel Core'i5.
Windows 7.

Benim de Radeon 7600G var günceledim 20 FPS oldu oha buraya konu açtım az once ve bunu gordum.

Bende de oyun menüsün de 20 FPS civarı alıyordum fakat oyun dosyalarını inceledim ve birkaç bir şey denedim en sonun da çözümü buldum eğer yapmak isterseniz anlatıyorum öncelikle Steam kütüphane ardından CS:GO'ya tıklayıp özelliklere giriyoruz sonra yerel dosyalar ve yerel dosyalara göz ata basıyoruz sonra CS:GO dosyası panaroma sonra videos klasörüne giriyoruz sonra dediğim şeyleri ilk önce yedekleyin sıkıntı çıkarsa geri atarsınız fakat çıkmayacaktır acknowledge, acknowledge540P ve acknowledge720P dosyalarını siliyoruz sonra her şeyi kapatın CS:GO'ya girin FPS'iniz artacaktır en iyi cevabı işaretlemeyi unutmayın iyi günler :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı